0

Ranch Kelly tienannut jo yli 270 000 euroa – nyt SM-kultaa ja Suomen ennätys

Ranch Kelly ravasi lauantaina Vermossa Suomen mestaruuteen parantaen jälleen Suomen ennätystä. 

10-vuotias mäntyharjulaistamma paineli 30 000 euron arvoisesti kisan voittoon tuloksella 11,5/2100a, mikä on uusi tammojen Suomen ennätys. Ranch Kelly pitää hallussaan tammojen Suomen ennätyksiä nyt neljällä eri kilpailumatkalla.

Ohjastaja Hannu Torvinen toteutti tuttua taktiikkaa ja kierrätti Ranch Kellyn johtaneen William Birdlandin rinnalle. Siitä Ranch Kelly paineli viimeisessä kaarteessa kärkeen ja vastustajiltaan.

– Hannu sanoi lämmityksen jälkeen, että tamma oli vähän sellainen tänttärä. Kysyin mitä se tarkoittaa ja hän sanoi, että tamma oli normaalia reippaampi, omistaja-valmentaja Anne Luttinen kertoi Hippoksen tiedotteessa.

Seuraavaksi Ranch Kellyn ura jatkuu Ruotsissa.

– Ilman muuta Ruotsin puolelle ainakin lähdetään, jos sopivia sarjoja löytyy. Ranskassa voi olla aika rajatut kilpailumahdollisuudet, joten siitä en osaa vielä sanoa. Ensi viikon Kelly saa kuitenkin olla yötä päivää laitumella. Se saa palautua hyvin ja viettää hevosen elämää, Anne Luttinen jatkoi.

Tänä vuonna Ranch Kelly on tienannut kaikkiaan 272 730 euroa. Suomen mestaruuden lisäksi kauden suuriin voittoihin kuuluvat Suur-Hollola-ajon ja Tammavaltikan voitot. Elokuussa Ranch Kelly oli Tukholmassa tammojen Euroopan mestaruudessa kakkonen

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.