0

Virkistys päätti voittoon – vieraille lainattiin pelaajia

Kesken peliä paikalle tulleet saivat hieraista silmiään toisenkin kerran lauantaina miesten maakuntasarjan ottelussa MäVi – Haminan Palloilijat 2 Mäntyharjun pesäpallokentällä. Sekä ulkona että sisällä kun hääri tuttuja mäntyharjulaispelaajia.
Haminalaiset tulivat paikalle vain seitsemän pelaajan voimin. Vakiokokoonpanosta muun muassa Oskari Vihmanen oli mukana samaan aikaan pelatussa Superpesiksen karsintaottelussa HP:n ja Sillinjärven välillä. Niinpä jakoja tasattiin niin, että MäVin Petri Isokuortti ja Esa Ratamaa siirtyivät vieraiden riveihin. Näin kummallekin saatiin yhdeksän pelaajaa, mikä taas näkyi kentällä muun muassa siten, että useammassa vuoroparissa lyöjät loppuivat kesken ja peli etenikin sangen joutuisasti.
Avausjaksolla MäVi ei armoa siipirikolle vastustajalle antanut, vaan täräytti kahdessa ensimmäisessä sisävuorossaan jo yhdeksän juoksua. Kippari Kimmo Kuhanen löi kaksi ensimmäistä, jonka jälkeen Markus Herranen tempaisi kahden lyödyn päälle vielä kunnarin. Ensimmäisellä jaksolla kotiutuksissa onnistuivat lisäksi Pertti Ollonen, Joni Saloranta, Miika Rimaila ja Leevi Nupponen (2). Jakso MäVille 10-1.

Toinen jakso päästiin aloittamaan vesisateessa. Hamina onnistui ensimmäisessä sisävuorossaan kahdesti ja toisen löi MäVi-laina Isokuortti. MäVi oli kuitenkin taas kolmannen vuoroparin jälkeen 4-2-johdossa, Kongan (2), Rimailan ja Ollosen onnistuessa mailan varressa.
Hamina onnistui viimeisessä sisävuorossaan kahdesti ja kun MäViltä ei puhtia lisäjuoksujen tekoon löytynyt, kuitattiin jakso tasan 4-4 ja otteluvoitto MäVille 1-0.
MäVistä kauden viimeisen ykköspalkinnon pääsi noutamaan Rimaila ja kakkonen meni Herraselle.

Virkistyksen kausi tuotti 12 ottelussa neljä voittoa ja kahdeksan tappiota. Sijoitus seitsemän joukkueen sarjassa on vielä arvoitus, sillä mäntyharjulaisten takana sarjataulukossa olevien Imatran Pallo-Veikot 3:n ja Kuusankosken Puhdin keskinäisistä otteluista ei tulospalveluun ole tuloksia saatu.
Joka tapauksessa ainakin Summan Ponnistus jää MäVin taakse.

 

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.