0

Kuortissa lauantaina perinteinen sadonkorjuupäivä – viime vuonna paikalla kävi jopa 800

Valtakunnallista Osta tilalta-päivää vietetään lauantaina 15. syyskuuta, ja samana päivänä järjestetään myös perinteinen sadonkorjuupäivä Kuortissa, Puotin pihalla klo 09-14.

Sadonkorjuupäivä on koko perheelle suunnattu tapahtuma, jossa siirrytään kesästä syksyyn, vanhan ajan malliin herkkuja hamstraten talven varalle. Päivässä voi hankkia lähellä tuotettua ruokaa, käsitöitä ja muita ostoksia suoraan tuottajilta. Viime vuonna tapahtumassa kävi arviolta jopa 800 henkeä.
Tapahtumassa on tänä vuonna mukana entistä isompi määrä lähituottajia ja lähialueen yrittäjiä.

Sadonkorjuupäivässä ovat mukana muun muassa Vierulan tila, Aliinin tila, Kuvalan Liha, Päkäpuoti, Latvasen ruokapajan leivonnaiset, Lammastila Villakko, Hinkkuri highland, Heilukankaan Tyrni, Veijo Lahdelman puutyöt, Taitavat Tekijät, Heidi Seppälän ruisleivät, Niittypellon tila ynnä muita pientuottajia.

Viikon kysymys

Kumpi merkitsee enemmän äänestyspäätöksessä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...