0

Tanja Hartonen-Pulkka ehdolle eduskuntavaaleihin – Häkkänen ja Leppä ilmoittivat ehdokkuudestaan jo aiemmin

Perussuomalaisten Etelä-Savon piiri on päättänyt asettaa mäntyharjulaisen Tanja Hartonen-Pulkan ehdolle kevään eduskuntavaaleissa. Piiri piti ylimääräisen kokouksen sunnuntaina Mikkelissä.

Hartonen-Pulkka on kolmas eduskuntavaaleihin lähtevä Mäntyharjun ja Pertunmaan ehdokas. Mäntyharjulainen oikeusministeri Antti Häkkänen (kok.) ja pertunmaalainen maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä (kesk.) ovat kertoneet ehdolle lähtemisestä aiemmin.

Kevään eduskuntavaalit järjestetään sunnuntaina, 14. huhtikuuta 2019. Kaakkois-Suomen vaalipiiristä valittavien kansanedustajien määrä ratkeaa lokakuun lopussa, jolloin vahvistetaan tuorein asukaslukutilasto. Edellisissä vaaleissa eduskuntaan valittiin 17 edustajaa, mutta nyt määrä saattaa pudota yhdellä edustajalla.

Kommentteja aiheesta “Tanja Hartonen-Pulkka ehdolle eduskuntavaaleihin – Häkkänen ja Leppä ilmoittivat ehdokkuudestaan jo aiemmin

  • 22.10.2018 at 18:43
    Permalink

    Tuore ja piristävä lisä ehdokaslistaan. Esittänyt järkeviä päätösehdotuksia kunnanvaltuustossa ja varmasti sama linja jatkuisi eduskunnassakin. Kannatetaan.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.