0

Mäntyharjun tekninen johtaja irtisanoutui – Tapio Montonen siirtymässä Leppävirralle

Muokattu 2.11. klo 13.53

Mäntyharjun kunnan tekninen johtaja Tapio Montonen on ilmoittanut irtisanoutuvansa virastaan.
Virkasuhde päättyy irtisanomisajan jälkeen 31.12.2018.
Montonen valittiin virkaansa kesäkuussa 2014. Hän on aikaisemmin työskennellyt muun muassa Keuruun kaupungin teknisenä johtajana sekä toimitusjohtajana suunnittelutoimisto R-Plan Oy:ssä. Hän on koulutukseltaan tekniikan ja liikenteen alan rakennusinsinööri.
Montonen on hakenut Leppävirran teknisen toimen johtajan virkaa. Lepppävirran kunnanjohtaja Matti Raatikaisen mukaan Montosen valitsemista esitetään ensi maanantaina kokoontuvalle kunnanhallitukselle. Hirvimetsältä tavoitettu Montonen ei halunnut kommentoida lähtönsä syitä.

7 kommenttia aiheesta “Mäntyharjun tekninen johtaja irtisanoutui – Tapio Montonen siirtymässä Leppävirralle

 • 2.11.2018 at 12:17
  Permalink

  Nyt äkkiä pyytämään naapurikunnan kollegaa tähän virkaan…

  • 3.11.2018 at 09:08
   Permalink

   P e u k u t a n !!!!!!!

 • 2.11.2018 at 16:31
  Permalink

  Joo, pyytäkää Pertunmaalta. Ei varmasti heti lähde pois!

 • 3.11.2018 at 09:20
  Permalink

  Jep täällä olis erittäin pätevä ja osaava eikä tee virheitä lupaatte vähän parempaa palkkaa kyllä hän varmaan siirtyisi teidän rakennus ,lupa asioita hoitamaan ja homma pelaisi tai ei.

 • 3.11.2018 at 14:18
  Permalink

  Mäntyharjun teknisessä toimessa on ollut pitkään tukalat oltavat. Kunnan kiinteistöjen pitkäaikainen huono hoito, useat epäonnistuneet kaavoitukset, epäonnistuneet kilpailutukset ja karanneet urakointikustannukset jne, jne. Suurin osa näistä on periytynyt edellisten viranhaltijoiden ajoilta.

 • 3.11.2018 at 21:04
  Permalink

  Todella suuri menetys Mäntyharjulle! Dynaaminen tekijä, joka sai paljon aikaan: terveyskeskuksen uudistus, paloasema, tekojää, tenniskenttä, leikkipuistot kuntoon. Päästiin melkein eroon lähitulevaisuudessa kustannuksia aiheuttavasta Ruskahovista.

  Ymmärrän ehkä henkilökohtaisetkin syyt muuttoon. Nyt uudet haasteet kutsuvat.

  Mäntyharjulaisena häpeän perusteetonta ajojahtia, joka väritti viimeistä työvuotta. Kiitos Tapio siitä, mitä teit tämän kunnan hyväksi.

  Uimahalli jää seuraajalle ja pidetään huoli, ettei jää tekemättä…

 • 5.11.2018 at 23:39
  Permalink

  Ihmettelen nimimerkin Kiitollinen esittämää väitettä ajojahdista.

  Terveyskeskuksen uudistus oli hyvä, mutta kustannukset karkasivat kauas alkuperäisestä budjetista. Paloasema myös hyvä, mutta tämänkin hinta taisi muuttua matkan varrella, vai muistanko väärin? Molempien paikkojen uudistustarve johtui vanhojen rakennusten hoidon vuosia jatkuneista laiminlyönneistä. Tekojääradan tulo oli hyvä! Tenniskenttien kilpailutus oli farssi, joka kävi kalliiksi kunnalle. Leikkipuistojen kunnostus oli onnistunut! Ruskahovin myynti taasen kunnanjohtajan ikioma projekti ja lempilapsi.

  Ei kunnan julkisista hankinnoista kirjoittelu tai onnistumisen arvostelu esimerkiksi paikallislehden sivuilla voi olla ajojahtia? Onko väitetty ajojahti tapahtunut kunnan organisaation sisällä poissa kuntalaisten näköpiiristä? Jos näin on niin hallinnossa vai olla vinksahtanut toimintakulttuuri?

Comments are closed.

Viikon kysymys

Kumpi merkitsee enemmän äänestyspäätöksessä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...