0

Poliisitutkinta valmistui: Kolmen ihmisen kuoleman aiheuttanut mies ajoi autoa päihtyneenä

Mäntyharjun Varpasentien heinäkuisen kuolonkolarin aiheuttanut mies ajoi autoa päihtyneenä, Itä-Suomen poliisi kertoo.

Poliisi kertoo saaneensa valmiiksi kolmen henkilön kuolemaan johtaneen onnettomuuden tutkinnan.  Onnettomuudessa menehtyivät vastaantulleessa autossa ollut keskisuomalainen pariskunta ja takaa-ajetun auton mäntyharjulainen, vuonna 1971 syntynyt miespuolinen kuljettaja.

Asiaa on tutkittu törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena, törkeänä rattijuopumuksena, törkeänä kuolemantuottamuksena ja kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta. Pöytäkirjaa ei lähetetä syyteharkintaan, koska syylliseksi epäilty on kuollut tapahtuman yhteydessä.

Viikon kysymys

Kumpi merkitsee enemmän äänestyspäätöksessä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...