0

Uusi tekojää sai arvoisensa avajaiset, kotijoukkue voitti Sami Hyypiän luotsaaman vierasjoukkueen – katso kuvat!

Tekojää julistettiin virallisesti käyttöön muutaman asteen pakkassäässä. Tapahtuma alkoi lapsille suunnatuilla ohjatuilla leikeillä sekä Jukureiden junioreiden näytösottelulla.

Virallinen osuus polkaistiin käyntiin kello 15, kun kotijoukkue Mäntyharjun HC Crusaders ja vierasjoukkue Helsingin Zoom kohtasivat toisensa. Ottelu päättyi lopulta kotijoukkueen 9–5-voittoon. 

Päivä alkoi junioreiden näytösottelulla, jota oli vetämässä Juniori-Jukureiden ohjaaja.
Pienimmille lapsille oli ohjattuja leikkejä.
Virallisen osuuden avasi Asko Hietanen, joka lauloi Maamme-laulun.
Aloituskiekon pudotti sivistysjohtaja Suvi Pirnes-Toivanen. Vierasjoukkueelta aloittamassa Sami Hyypiä, kotijoukkueelta Jukka Viitalahti.
Sami Hyypiä oli yksi vierasjoukkueen etukäteen odotetuimpia pelaajia.
Tässä syntyy kotijoukkueen ensimmäinen maali. Maalintekijänä Sami Heinikainen.
Kun tilanne oli jo 3–0, otti molempien joukkueiden valmentaja Risto Dufva aikalisän. Jukureita valmentanut Dufva ilmoitti Zoomille siirtyvänsä ainoastaan voitolla olevan kotijoukkueen valmentajaksi.
Ottelussa nähtiin myös dramatiikkaa, kun kaksi Zoomin pelaajaa tiputti hanskansa toisiaan vastaan. Syynä oli riittämätön syöttely joukkuekavereiden kesken.
Asia saatiin kuitenkin sovittua rauhanomaisesti.
Ottelussa riitti vilinää ja vilskettä.
Jorma Kurittu oli tullut paikalle seuraamaan avajaisia. Hiihtomiehiä oleva Kurittu arvostaa Mäntyharjun monipuolisia talviliikuntamahdollisuuksia.
Tekojään avajaiset
Ari Rytkönen voitti arpajaisissa Eeli Tolvasen signeeraaman mailan. Tolvanen on Rytköselle tuttu nimi, vaikkei mies jääkiekkoa aktiivisesti seuraakaan.
Paikalla oli myös joulupukki, joka jakoi lapsille karkkia Jofa-kypärästä.
Ottelun päätyttyä ottivat joukkueet vielä yhteispotretin hyvässä hengessä.

Muokattu 24.11. klo: 20.10. Junioreiden näytösottelussa oli mukana myös paikallisia junioreita, ei pelkästään Jukureiden junioreita.

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.