Ranch Kelly on Mäntyharjun vuoden urheilija – nuoren urheiljan palkinto Emma Kokkoselle

Mäntyharjun vuoden urheilijaksi on valittu upean kauden ravannut Ranch Kelly. Mäntyharjulaisen supertamman vuosi on ollut sen verran poikkeuksellinen, että tänä vuonna pitäjän ykkösurhelijan titteli meni ihmisen sijasta hevoselle. Vuoden valmentajankin titteli meni toista vuotta peräkkäin omistaja Anne Luttiselle.

Kolme SE-aikaa juosseen Ranch Kellyn tähtihetkiä kauden aikana olivat voitot Suur-Hollola -ajossa, St. Michel -ravien Tammatähdessä  ja Tammavaltikassa. Lisäksi irtosi Suomen mestaruus, kakkossija EM-kisoissa ja loppukauden hienot edesottamukset Ranskassa. 24 kilpailusta se on juossut 11 voittoa ja kerännyt reilut 320 000 euroa palkintorahoja. Tamman kilpailuaika Ranskassa päättyy tähän vuoteen, jonka jälkeen se siirtyy lepoon ja jälkeläisten hankintaan.

Vuoden joukkueena palkittiin Virkistyksen miesten salibandyn kakkosjoukkue, joka raivasi täksi kaudeksi tiensä nelosdivariin. Tällä kaudella joukkue pelaa nelosdivarissa MäVi Akatemian nimellä yhdessä toisen MäVin miesten joukkueen kanssa. Vuoden parhaat saivat pokaalinsa keskiviikkona Mäntyharjun Virkistyksen syyskokouksen jälkeisessä tilaisuudessa.

Aapo Kettunen ja Toni Konga vastaanottivat MäVi Akatemian joukkuepalkinnon.

Vuoden seuran titteli meni MäVin voimistelu- ja tanssijaostolle, joka tekee aktiivista työtä niin kilpa- kuin harrastajapuolella. Jaosto tekee itseään näkyväksi myös erilaisissa paikkakunnan tapahtumissa. Turussa järjestettyyn Suomi Gymnaestradaan jaostolta osallistui ennätykselliset kuusikymmentä eri-ikäistä voimistelijaa. Edellisen kerran jaosto palkittiin tunnustuksella vuonna 2009.

MäVin Voimistelu- ja tanssijaoston puheenjohtaja Marita Mattila.

Vuoden nuoreksi urheilijaksi valittiin puolestaan Emma Kokkonen, joka on tehnyt tänä vuonna hienoa jälkeä judoturnauksissa eri puolilla Suomea ja ulkomaillakin. Mäntyharjun Judo palkitsi Kokkosen tänä vuonna myös vuoden judoka -palkinnolla.

Emma Kokkonen sai onnittelut vapaa-aikasihteeri Pertti Petmanilta. Sivistyslautakunnan puheenjohtaja Panu Karjalainen taustalla.

Vuoden liikuttaja -palkinto meni tänä vuonna Seppo Parralle. Valinnoista päävastuun kantavan kunnan vapaa-aikasihteeri Pertti Petmanin mukaan Parta on tehnyt aktiivista työtä eri ikäryhmien liikuttamisessa.
– Parran kuntosali kunnan ydinkeskustassa saa liikkeelle runsaasti ihmisiä ja tekee tärkeää työtä. Parta tekee myös työtä pyyteettömästi vetämällä itsekin ryhmäliikuntavuoroja, Petman perustelee.

Seppo Parta on vuoden liikuttaja.Erikoispalkinnon pokkasi tänä vuonna puolestaan Yrjö Suhonen, joka voitti toista kertaa peräkkäin puhallustikan MM-kultaa. Invalidiliitto on järjestänyt kisaa vuodesta 2013 lähtien ja sen suojelijana toimii hiihtolegenda Juha Mieto.

Yrjö Suhonen vastaanotti tämän vuoden erikoispalkinnon.

 

Kommentteja aiheesta “Ranch Kelly on Mäntyharjun vuoden urheilija – nuoren urheiljan palkinto Emma Kokkoselle

  • 29.11.2018 at 13:22
    Permalink

    Hyvä Mäntyharju ja moottoriurheilu! Ai niin, Tahko Pihkala sanoikin 50 vuotta sitten, ettei se ole urheilua vaan verrattavissa lasketteluun. Onneksi nuoria urheilijoita palkitaan ja kannustetaan!

Comments are closed.

Viikon kysymys

Kumpi merkitsee enemmän äänestyspäätöksessä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...