0

C2-juniorit jatkavat puhtaalla pelillä – kaksi voittoa Ruokolahdelta

Mäntyharjun Virkistyksen C2-juniorit kävivät hakemassa viime sunnuntaina kaksi voittoa jatkosarjan otteluista Ruokolahdella.
Ensimmäisessä ottelussa MäVi kohtasi Taipalsaaren Kisan. Kahden tunnin ajomatka turnaukseen ei poikien otteissa näkynyt, sillä pojat takoivat ensimmäisen erän puoliväliin mennessä neljä maalia vastustajan verkkoon.
Maalintekijöinä kahdesti sekä Akusti Forsell että Atte Kuhanen. Erän lopun kaksi rangaistusta sotkivat MäVin poikien peliä niin, että lisämaaleja ei erässä enää nähty.

Toinen erä jatkui rikkonaisena. Lauri Hämäläinen lisäsi erän alussa TaiKin tuskaa vieden MäVin jo 5-0 johtoon.
Vastustaja otti toisessa erässä kaikkiaan neljä kahden minuutin rangaistusta, joista Atte Kuhanen ja Aaro Joki rankaisivat kerran mieheen. TaiKi pääsi yllättämään Jaakko Malaskan vain kerran, joten kolmanteen erään lähdettiin MäVin turvallisessa 7-1 johdossa.
Jo ratkenneen ottelun viimeinen erä pelattiin tasan 1-1. Tomi Ahonen maalasi MäVille 8-2 voiton aivan ottelun loppuminuuteilla.
Pisteille joukkueesta pääsivät Atte Kuhanen (3+1), Akusti Forsell (2+1), Lauri Hämäläinen (1+2), Aaro Joki (1+0), Tomi Ahonen (1+0), Lauri Tuovinen (0+1) ja Lauri Pulkka (0+1).

Toisessa ottelussa vastaan asettui lappeenrantalainen PoNoVo. Ottelu näytti alkuun aivan ensimmäisen ottelun kaltaiselta. Ensimmäinen erä päättyi Virkistykselle 3-0. Maalintekijöinä edellisen ottelun tapaan Aaro Joki, Akusti Forsell ja Atte Kuhanen.
Toisen erän alkuun Lauri Hämäläinen siirsi MäVin jo 4-0 johtoon. Tämän jälkeen vastustaja pääsi hyvillä laukauksilla kaventamaan tilanteeksi 4-2. Molemmat maalasivat vielä kerran, joten kolmanteen erään lähdettiin tilanteessa 5-3. MäVin viidennestä maalista vastasi Akusti Forsell.
Viimeistä erää ehdittiin pelata yli puolen välin, kun Lauri Hämäläinen siirsi pojat turvallisen tuntuisesti 6-3 johtoon.
PoNoVo oli kuitenkin päättänyt taistella sarjajohtajaa vastaan ja punnersikin erän viimeisten minuuttien aikana maalin päähän. Johto säilyi kuitenkin loppuun asti, ja näin tappioton jatkosarja sai jatkoa lukemin 6-5.

Erityismaininnan päivän otteistaan ansaitsee maalintekijöiden lisäksi myös puolustuksen viimeisenä lukkona häärinyt Tuomas Kokkola, joka katkoi hienosti vastustajien syöttöjä ja pelasi takuuvarmaa avauspelaamista.
Pisteille ottelussa pääsivät Atte Kuhanen (1+3), Akusti Forsell (2+1), Lauri Hämäläinen (2+1), Aaro Joki (1+0) ja Martti Kontti (0+1).
C2-junioreiden kausi jatkuu kotiturnauksella Kisalassa sunnuntaina 16.12. Kotijoukkuetta tulevat silloin haastamaan sarjakolmonen Josba Joensuusta ja sarjakakkonen Raju Ruokolahdelta. Kotijoukkueen ottelut ovat klo 11 ja klo 17.

 

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.