0

PePon miehillä voitokas turnaus – täydet pisteet Hartolasta

Pertunmaan Ponnistajien miesten salibandyjoukkue otti kauden ensimmäiset voittonsa kotiturnauksessaan viime sunnuntaina Hartolan Kunkkuareenalla. PePo pelaa miesten 5-divisioonassa lohkossa 24. Seitsemän joukkueen lohko pelataan kolminkertaisena sarjana, joten pelejä kertyy kaikkiaan 18.

Ensimmäinen kierros, eli kuusi peliä meni PePo:lta niin sanotusti penkin alle. Jokunen tiukka peli mukaan mahtui, mutta maalinteko tuotti vaikeutta ja peli oli ajoittain aikamoista sekamelskaa. Sarjapisteitä ensimmäisestä kuudesta pelistä tuli yhden tasapelin myötä tasan yksi.

Toinen kierros alkoikin sitten viikonloppuna aika lailla erilaisissa tunnelmissa. Lauantain ensimmäisessä pelissä MoU Mikkelistä oli lähinnä puolustuskannalla, kun PePo otti hallitun 5-1 voiton. Toisessa pelissä Sulkavalainen SU-41 sai kokea PePo:n hyvän pelivireen  8-1 voiton myötä. Molemmissa peleissä sekä pallollinen että palloton pelaaminen oli pääosin hyvällä tasolla.

Tämän kauden tulokaspelaajat Juha Kemppi, Teemu Ollikainen, Aleksi Pasanen, Eetu Ruuth ja Otto Ruuth ovat päässeet joukkueeseen hyvin sisään ja hoitivat hommansa tyylikkäästi. Vanhoista konkareista etenkin Kimmo Nurminen, Aatu Paakkari ja Mika Vanhatalo saivat Hartolassa onnistumisia tehopisteiden muodossa. Maalissa Ville Palm pelasi jämäkät pelit, kuten maalilukemistakin voi päätellä.

Sarjapelit jatkuvat Sulkavalla 5. tammikuuta.

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.