0

SäbäMimmit johdossa joulutauolle – PeNa:lle puolestaan kauden avausvoitto

Mäntyharjun Virkistyksen SäbäMimmit jatkavat varmaa menoaan MAHL:in Puuma -salibandyliigaassa. Joukkue pääsee viettämään joulutaukoa sarjan kärjessä, joskin eroa kakkosena tulevaan UuNoon on ainoastaan yksi piste.

Viikonloppuna Kisalassa pelatuista kahdesta ottelusta mäntyharjulaiset saalistivat voiton ja tasapelipisteen. Ensimmäinen ottelu Ristiinan Urheilijoita vastaan oli tiukka aina loppuminuuteille saakka. Ristiinalaiset painelivat ensimmäisen 10 minuutin aikana jo 3-0 johtoon, mutta SäbäMimmit tuli Satu Kettusen kahdella maalilla takaisin peliin. Syötöt osumiin tarjoilivat Sanna Siltala ja Päivi Paakkunainen.

Kun ottelua oli pelattu reilut 20 minuuttia Marika Lyytikäinen toi kotijoukkueen tasoihin Marjaana Toikan esityöstä. Loppupeli väännettiin ilman maaleja ja ottelu päättyi pistejakoon. Maalissa pelanneelle Maarit Nikkiselle torjuntoja kertyi 10.

Toinen ottelu mikkeliläistä Pinkkejä Puumia vastaan alkoi vaikeasti kotijoukkueen joutuessa kärsimään kahden minuutin jäähyä kädellä pelaamisesta. Alivoimasta selvittyään SäbäMimmit meni kuitenkin Sanna Siltalan maalilla 1-0 johtoon. Kolme minuuttia myöhemmin Marjaana Toikka maalasi Iiris Raution syötöstä ja kohta tämän jälkeen kotijoukkue meni jo 3-0 johtoon Roosa Turkin maalatessa Toikan syötöstä.

Ottelun loppupuolella vastustaja hätyytteli vielä johtoa kaventaen tilanteen 3-2:een. Anniina Kähkönen kuitenkin kesti maalissa ja SäbäMimmit otti täydet pisteet.

Pertunmaan PeNa otti puolestaan Kisalan turnauksessa ensimmäisen voittonsa. Täydet kaksi pistettä irtosi mikkeliläistä SP:tä vastaan maalein 2-0. Maalinteossa pertunmaalaisista kunnostautuivat Saara Ruuth ja Miia Tyyskä. Ruuthin maaliin esityön teki Tyyskä.

PeNa oli lähellä pisteitä myös päivän toisessa kamppailussa Pinkkejä Puumia vastaan. Joukkue kävi pelissä yhdessä vaiheessa johdossa Miia Hildénin ja Peppi Kapasen maaleilla. Tiukkojen vaiheiden jälkeen mikkeliläiset olivat kuitenkin parempia luvuin 5-4. PeNa:lta pisteille Miia Hildén (1+1), Peppi Kapanen (1+0), Saara Ruuth (1+0), Miia Tyyskä (1+0), Minttu Kapanen (0+1) ja Niina Arvonen (0+1). Maalissa pelanneelle Sini Pylkkäselle hienot 18 torjuntaa.

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.