1

Pertunmaan tarkastuslautakunnan puheenjohtaja haluaa erottaa lautakunnan – syynä luottamuspula

Tämä artikkeli on tilaajillemme.

Tilaajana voit lukea kaikkia digitaalisia sisältöjämme rajattomasti.

4 kommenttia aiheesta “Pertunmaan tarkastuslautakunnan puheenjohtaja haluaa erottaa lautakunnan – syynä luottamuspula

 • 27.12.2018 at 14:49
  Permalink

  ”Pata kattilaa soimaa, musta kylki kummallakin”. Eikä muuta tässä vaiheessa.

 • 27.12.2018 at 21:14
  Permalink

  Pitäjänuutiset kirjoitti 21. marraskuuta, että Pertunmaalla ei kaikilta osin noudatettu hankintalakia metsäpalveluja ostettaessa. Kommenttina kirjoitettiin –”Todennäköisesti mitään vahinkoa ei ole aiheutunut, ja asia on loppuun käsitelty”, sanoo lautakunnan puheenjohtaja Risto Salminen. Mahtaako kiista johtua hankintalain rikkomisesta vai mistä? Mistä Salminen sai päähänsä, että kunnalle ei ole aiheutunut vahinkoa?

  • 28.12.2018 at 11:10
   Permalink

   Näiden tarkastuslautakunnan viimeaikaisten sotkujen ja sähellysten jälkeen ainoa mahdollisuus palauttaa edes jotain uskottavuutta sen toimintaan on valita siihen kokonaan uudet ihmiset, puheenjohtajaa myöten.

   • 28.12.2018 at 21:45
    Permalink

    Jospa Pertunmaan kunta ulkoistaa myös tarkastus-tehtävät, kuten on ulkoistanut yksityistieasioiden neuvonnankin ! Viimeksi mainittu neuvontapalvelu on aivan käsittämätön ja siihen on satsattu tuhansia euroja veronmaksajien rahaa.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.