1

Työtaakka uuvuttaa kunnantalolla – Työsuojelutoimikunta toivoo henkilöstön kuulemista

Tämä artikkeli on tilaajillemme.

Tilaajana voit lukea kaikkia digitaalisia sisältöjämme rajattomasti.

2 kommenttia aiheesta “Työtaakka uuvuttaa kunnantalolla – Työsuojelutoimikunta toivoo henkilöstön kuulemista

  • 6.1.2019 at 18:40
    Permalink

    Voi yhden kerran. Taas on lähdetty vonkaamaan ulkopuolista rahoitusta tämänKIN asian ratkaisemiseksi. Rahallako ratkaistaan ilmapiiriongelmia – rohkenen epäillä. Muualla kuin julkishallinnossa vaihdetaan ”johto” silloin, kun asiat menevät pieleen. Myös työpaikanvaihtoa harrastetaan työmarkkinoilla toisaalla kuin julkishallinnossa.

  • 7.1.2019 at 14:48
    Permalink

    Lopputulos on tämänkaltainen kun talon isot pomot istuvat huoneissaan seiniä tuijotellen ja eläkkeelle pääsyä odotellen. Ei ole halua eikä uskallusta puuttua ongelmiin. Pomojen pitää johtaa edestäpäin eikä lusmuilla kulman takana. Jämäkkyyttä ja asioihin perehtymistä odottaisi myös luottamushenkilöiltä, tehän olette meidän kuntalaisten edustajia.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.