0

Mäntyharjun teknisen johtajan paikka tulee uudestaan hakuun – palkasta toivotaan houkutinta

Mäntyharjun kunta laittaa teknisen johtajan viran uudestaan hakuun. Viime perjantaina päättynyt ensimmäinen haku tuotti kaikkiaan 17 hakemusta. Virkaa hakeneiden nimet voit lukea tästä linkistä.

Kunnanjohtaja Jukka Ollikainen kertoo, että hakua valmistelema työryhmä päätti haun jatkamisesta tiistaina pitämässään kokouksessa. Hakua jatketaan 8. helmikuuta saakka. Aiemmat 17 hakemusta huomioidaan edelleen valinnassa.

– Haluamme varmistaa, etenkin kun kyseessä on merkittävä virka, että mahdolliset potentiaaliset paikasta kiinnostuneet huomaavat haun ja heillä olisi vielä mahdollisuus hakea. Epäilemme, että joulun pyhiin osuva haku ei välttämättä ollut paras mahdollinen ajankohta. Eli haravoimme lisää hyviä hakijoita, Ollikainen toteaa.

Alkuperäisessä haussa hakijoilta pyydettiin mukaan palkkatoivomuksia. Ollikaisen mukaan uudessa haussa painotetaan hakijoiden palkkatoivomuksen sijaan virasta maksettavaa kokonaispalkkaa, joka on 6123 euroa.

– Se on hyvinkin kilpailukykyinen jopa yksityisen sektorin palkkojen kanssa, Ollikainen huomauttaa.

Uusi haku tarkoittaa käytännössä myös sitä, että uuden teknisen johtajan aloittaminen siirtyy myöhemmäksi. Kunnan alkuperäisenä tavoitteena oli, että uusi työntekijä aloittaisi virassaan huhtikuun alussa. Uudessa ilmoituksessa työn aloittamispäivämääräksi ilmoitetaan toukokuun alku.

– Ei ole oikein realismia toteuttaa asiaa nopeammin, koska valinta on valtuuston päätös, Ollikainen sanoo.

Teknisen johtajan virka tuli hakuun joulukuussa edellisen teknisen johtajan Tapio Montosen irtisanouduttua tehtävästä. Tällä hetkellä teknisen toimen virkaa hoitaa Heinolan teknisen johtajan paikalta eläköitynyt ja Mäntyharjussa asuva Tapio Pesonen.

Päivitetty 17.1. klo 15:43: Lisätty tiedot työn aloittamispäivämäärän siirtymisestä.

 

Kommentteja aiheesta “Mäntyharjun teknisen johtajan paikka tulee uudestaan hakuun – palkasta toivotaan houkutinta

  • 17.1.2019 at 17:20
    Permalink

    Ainahan lisähakijat tervetulleita ovat,mutta ei Mäntyharjun teknisen johtajan edessä oleva työsarka välttämättä kaikista houkuttelevin ole.Vanhoja rakennuksia vikoineen,sisäilmaongelmineen ja uusissakin taitaa samaa tautia olla tulollaan.Paineen sietokykyä tarvitaan,no rahapalkka tietysti saattaa auttaa,aika sitten näyttää.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.