0

Viikonlopun Matkamessuilla riitti vipinää: ”Mäntyharju tunnetaan kotimaan matkailijoiden keskuudessa”

Mäntyharju oli mukana VisitMikkelin yhteisosastolla yhdessä muiden lähiseudun kuntien kanssa 17.–20.1. pidetyillä Matkamessuilla Messukeskuksessa.

– Vipinää riitti tasaisesti koko messujen ajan, kertoi Mäsekin markkinointipäällikkö Eija Kling.

– Moni kesäasukas piipahti kysäisemässä Mäntyharjun kesän tapahtumista. Osastolla kävi myös paljon muita kotimaan matkailijoita, joille oli mukava kertoa Mäntyharjun tarjonnasta, niin palveluista, tapahtumista kuin ulkoilureiteistäkin.

Patikoijia kiinnosti muun muassa Mäntyharju–Repovesi-reitistö. Moni kertoi lisäävänsä Mäntyharjun yhdeksi ensi kesän lomareissukohteeksi.

– Kerroimme toki myös Mäntyharjun talven mahdollisuuksista, hiihto- ja pyöräilyreiteistä, retkiluistelusta, patikoinnista, avantouinnista ja monista muista aktiviteeteista, joita Mäntyharjusta löytyy.

Taidekeskus Salmelan ensi kesän 30-vuotisjuhlaohjelma herätti myös paljon kiinnostusta messukävijöiden keskuudessa. Osalle kävijöistä oli uutta, että Salmelassa on taidenäyttelyiden lisäksi paljon konsertteja.

– Positiivinen fiilis jäi messuvierailijoiden kommenteista. Kyllä Mäntyharju tunnetaan kotimaan matkailijoiden keskuudessa kauniina järvien ympäröimänä paikkakuntana, jossa on paljon tapahtumia ja mahtavat luontomatkailukohteet, summasi Kling.

Kuvataiteilija Tero Annanolli käväisi myös messuosastolla. Hänen teoksiaan on esillä ensi kesänä Salmelassa yhdessä muiden aikaisemmin Salmelan nuoreksi taiteilijaksi valittujen taiteilijoiden kanssa.

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.