0

Yrittäjäpalkinto Vierulaan – tila tuo seuraavaksi marjojaan pakastealtaisiin

Mäntyharjulainen Vierulan tila on Vuoden Nuori Yrittäjä 2019.
Etelä-Savon Yrittäjä-yhdistyksen mukaan tilan yrittäjät Tiina ja Mikko Kohonen osaavat paketoida tilan marjat ja muut tuotteet houkutteleviin paketteihin ja hyödyntävät nykyaikaisia markkinointi- ja myyntikanavia aina verkkokauppaa myöten.
Valintaraati kehui yrittäjien uskoa maaseudun elinvoimaisuuteen sekä heidän panostaan työllistäjänä.
– Jatkuvan menestymisen edellytykset ja talous ovat kunnossa. Liikevaihto on merkittävä maaseutuyritykseksi. Ympärivuotisesti nuoret yrittäjät työllistävät viisi 5 henkilöä ja kesäkaudella henkilöstön määrää kasvaa moninkertaiseksi, ollen viime vuosina noin 45.

Vuonna 1930 perustettu Vierulan tila on kehittänyt tuotteitaan jatkuvasti. Tällä hetkellä yritys on laajentamassa marjoista tehtyjen smoothie-jauheiden valikoimaansa sekä tuomassa pakastemarjoja päivittäistavarakauppaan.
– Tila tuottaa puhdasta, laadukasta ja tuoretta lähiruokaa. Laatu varmistetaan kasvattamalla, pakkaamalla ja toimittamalla tuotteet itse mahdollisimman vähien välikäsien kautta suoraan kuluttajalle. Kesällä myyntipisteissä myytävät mansikat ja kauppoihin toimitettavat perunat on poimittu ja nostettu samana aamuna, kiitti raati.
Valinnasta päättivät Etelä-Savon Yrittäjien puheenjohtajisto sekä Finnveran, Etelä-Savon maakuntaliiton, kauppakamarin ja Fennian edustajista koostuva raati.
Vuoden Nuori Yrittäjä julkistettiin 26.1.2019 Mikkelin Saimaa Stadiumilla pidetyssä Yrittäjägaalassa.

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.