0

Mäntyharjun junavuoroja peruttu: katso tästä mitkä junat eivät kulje torstaina ja perjantaina

VR peruu junavuoroja runsaan lumentulon vuoksi. Torstaina Mäntyharjusta kohti pohjoista ja Kuopiota kello 17.26 lähtevä IC 701 on peruttu. Matkustajat ohjataan seuraavaan junaan, joka on kello 18.27 Mäntyharjusta S69-vuoro.

Perjantaina peruttu on vuorostaan Mäntyharjusta etelään kello 6.32 lähtevä IC 700-vuoro. Matkustajat ohjataan seuraavaan junaan IC62, joka lähtee Mäntyharjusta kello 7.33.

Perjantaina bussilla korvataan Mäntyharjusta kello 17.26 kohti pohjoista lähtevä IC701-vuoro.

– Peruutuksilla saadaan lisäaikaa kaluston sulattamiselle sekä huolloille ja pyritään näin varmistamaan kaluston riittävyys tulevina päivinä. 95 prosenttia kaukoliikenteen junista pyritään liikennöimään normaalisti. Matkustajia kehotetaan kuitenkin varautumaan myöhästymisiin, VR:n tiedotteessa kirjoitetaan.

 

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.