1

Kommentti: Ruskahovi-kaupan momentum taisi mennä ohi

Tämä artikkeli on tilaajillemme.

Tilaajana voit lukea kaikkia digitaalisia sisältöjämme rajattomasti.

Kommentteja aiheesta “Kommentti: Ruskahovi-kaupan momentum taisi mennä ohi

  • 12.2.2019 at 12:41
    Permalink

    Momentum meni ohi,eikä siinä hoidokit ja henkilöstö varmastikaan hävinneet.Attendon julkisuuskuva on nyt pohjamudissa,eikä syyttä.Taitaa jäädä kaupat lopullisesti tekemättä,samoin uskon käyvän maakunta ja soteuudistukselle tällä vaalikaudella.Jospa maalaisliitolaisetkin ymmärtäväisivät ,että Etelä-Savonkin väestöpohja on vain ison kaupungin kokoluokkaa ja kaiken lisäksi riitainen.Kuusi maakuntaa takaa riittävät hartiat ja jää vähemmän kyläpolitiikoja aikaansa viettämässä maakuntavaltuustojen kokouksissa.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.