0

Virkistys kaipaa kuvia 100-vuotishistoriikkiinsa, järjestää keskiviikkona muisteluillan

Mäntyharjun Virkistys järjestää keskiviikkona 20.2. seuran muisteluillan, jossa on tarkoitus kerätä kuvia MäVin 100-vuotishistoriikkia varten. Tilaisuus pidetään klo 17.30–19 Mäntyharjun kirjastolla, johon voi tuoda omia kuviaan skannattavaksi.

– Ihmiset voivat tulla paikalle kertomaan seuramuistojaan kuvien kautta. Kylällä on varmasti monia mäntyharjulaisia, joilla on jotain muistoja MäVistä. Vähintäänkin osana yleisöä, kertoo MäVin kehittämispäällikkö Sari Karppi.

MäVi toivoo materiaalia eri vuosikymmeniltä seuran eri lajeista, seuratoimijoista ja yleisesti seuratoiminnasta. Jonkin verran kuvia on jo 90-vuotishistoriikkia varten kerätyssä materiaalissa. Kotialbumeista kerätyistä kuvista on kuitenkin mahdollisuus saada esille erilaista näkökulmaa.

– Mitään yksittäistä aihepiiriä tai lajia ei ole, josta erityisesti kaivattaisiin kuvia. Haluamme kuvia yleisesti seuran arjesta, kuten harjoituksista, joten kuvien ei tarvitse kuvata seuran huippuhetkiä. Se on toki aina kiva, jos seuratoimijat saadaan kuviin, Karppi sanoo.

Tilaisuuteen ovat tervetulleita seuran entiset ja nykyiset toimijat, sekä muut joilla on tallessa seuramateriaalia.

Tarvittaessa kuvia ja muuta historiikin kannalta arvokasta materiaalia voi toimittaa myös Mäntyharjun Virkistyksen toimistolle liikuntahalli Kisalaan.

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.