Kieloille pronssia voimistelun ja tanssin Lumo-kilpailussa

Mäntyharjun Virkistyksen Kielot-joukkue sijoittui pronssille viime sunnuntaina Vantaalla järjestetyssä voimistelun ja tanssin Lumo-kilpailussa.

Kielot kilpailivat 16–19-vuotiaiden tanssisarjassa Noora Lamposen koreografialla Viimeiseen tiimaan. Sarjaan osallistui 10 joukkuetta ja Kielot sijoittuivat sarjansa kolmansiksi pistein 73,5/90 jääden vain puolen pisteen päähän toisesta sijasta. Joukkue sai tuomareilta tunnustusta muun muassa yhdenaikaisuudesta, vahvasta ja herkästä eläytymisestä sekä koreografian monipuolisuudesta.

– Kilpailussa taso oli todella korkealla, emmekä todellakaan odottaneet sijoittuvamme näin hyvin. Huippufiilis! tanssijat kommentoivat.

Mäntyharjulaisilta nähtiin kilpailussa myös toinen esitys: Kielot- ja Lehdokit-joukkueiden voimistelijoista koottu yhteiskokoonpano osallistui voimistelun ja tanssin GymForLife-sarjaan Venla Louhivuoren koreografialla Supernova.

GymForLife -sarjassa tärkein arviointikriteeri on viihdyttävyys ja siinä joukkueet jaotellaan kulta-, hopea- ja pronssikategorioihin. MäVin Supernova-ohjelma saavutti sunnuntain kilpailussa hopeakategorian.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Pitäiskö torimaksuja periä lainkaan?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...