0

Mäntyharjun teknisen johtajan valinta on loppusuoralla – katso tästä kenen välillä valinta tehdään

Mäntyharjun teknisen johtajan valinta on edennyt loppusuoralle. Valinta tehdään kangasniemeläisen yhdyskuntatekniikan insinööri Herkko Torssosen ja mäntyharjulaisen maanmittausinsinööri Lasse Kurvisen välillä. Torssosen viimeisin työpaikka on Jyväskylän Energia Oy, jossa hän on työskennellyt vesihuoltopäällikön tehtävässä. Kurvisen viimeisin työnantaja on Senaatti-kiinteistöt, jossa hän on työskennellyt kiinteistöpäällikkönä.

Kunnanjohtaja tekee oman esityksensä valinnasta ensi viikon torstaina kokoontuvalle kunnanhallitukselle. Lopullisen päätöksen valinnasta tekee kunnanvaltuusto huhtikuun 1. päivänä käytävässä kokouksessa.

49 hakijasta kunta päätyi haastattelemaan neljää. Torssosen ja Kurvisen lisäksi haastatteluihin pääsivät Teppo Yli-Karro Mikkelistä ja Kai Magnusson Helsingistä.

Lue myös: Teknisen johtajan uusi haku poiki 33 lisänimeä

Lue myös: Mäntyharjun teknisen johtajan paikka tulee uudestaan hakuun

Lue myös: Tässä ovat Mäntyharjun teknisen johtajan virkaa hakeneet

Lue myös: Tapio Montonen siirtyy Leppävirran tekniseksi johtajaksi – Mäntyharju saanee uuden johtajan vasta keväällä

3 kommenttia aiheesta “Mäntyharjun teknisen johtajan valinta on loppusuoralla – katso tästä kenen välillä valinta tehdään

 • 13.3.2019 at 19:35
  Permalink

  Kuntalaisena olen huolestuneena seurannut kunnan painiskelua kiinteistöjensä kanssa,niin vanhojen,kuin uusienkin.Teknisellä johtajalla olisi syytä olla rakennusteknistä tietämystä myös ja nyt sitä olisi tarjolla omasta takaa.Lassella on yksityiseltä ,että julkiselta puolelta vankkaa kokemusta kiinteistöpäälikön toimesta isommistakin projekteista ja jämäkkyyttäkin löytyy.

 • 14.3.2019 at 10:31
  Permalink

  Ei todellakaan kunnan omia miehiä tai naisia tällaisiin virkoihin. Näissä tapauksissa kaikilla on valmiiksi omat verkostonsa ja siitä ei koskaan ole missään seurannut mitään hyvää.

 • 17.3.2019 at 07:16
  Permalink

  Olen samaa mieltä että virkaan tulee valita ulkopaikkakuntalainen.muuten sama toimintamalli tulee jatkumaan.kunta tarvii uudistusta ja uutta ajatusmalleja.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.