0

Lasse Kurvinen jääradoilla niukasti ulos SM-mitaleilta

LK-racing Polaria tiimi oli edustettuna talven jääradoilla kahden nuoren kuljettajan sekä kahden konkarin toimesta. Nuoriso-osastoa edusti oman kilpailu-uran aloittanut ristiinalainen 17-vuotias Tino Tukiainen sekä vierailevana naiskuljettajana viimeisessä osakilpailussa ajoi hyvinkääläinen 15-vuotias Noora Uro. Hän on kokenut motocrosskuljettaja ja viettääkin suuren osan vuodesta vapaa-ajallaan Etelä-Savossa perheen kesäpaikalla.
Konkariosastoa edusti tiimin toimintaa vetävä mäntyharjulainen Lasse Kurvinen, joka lähti viime kauden veteraanien mestarina haastamaan nuorempia kilpailijoita kivikovaan SM A450 -luokkaan. SM-lopputuloksissa Kurvinen jäi harmittavasti neljänneksi, mutta kovemmat kuskit löytyivät tuloksista oikeutetusti SM-mitalisijoilta.
Toinen konkari, kouvolalainen Sami Salstola, ajoi kauden avauksen ja oli mukana harjoituskauden aikana avustamassa tiimin kaluston testaamisessa. SM A250 -luokassa Salstola ajoi SM-lopputuloksissa 17:ksija oli mukana Kurvisen kanssa SM-joukkuekilpailussa, jossa lopputulokses neljäs sija.
Talvikausi päättyy tiimissä tulevana lauantaina järjestettävään yhteistyökumppaneiden talvitapahtumaan ja tämän jälkeen alkaa kesäkauden suunnittelu. Kilpailuareenoilla LK-racing Polaria tukee tiiminsä kautta kaudella 2019 motocrossari Noora Uroa, speedwayn parissa Joroisissa asuvia Raakin veljeksiä.

Tiimin vetäjänä Kurvinen osallistuu kauden aikana flat track -kilpailuihin sekä valikoituihin motocross- ja crosscountrykisoihin. Tapio Kokkosen painostamana mäntyharjulainen nähdään kesäkuussa classic motocross- kilpailussa Lievestuoreella vuoden 1987 Honda CR 500:n puikoissa ja kalustossa onkin paikallaan valmentaja Kokkosen oman MM-kilpailu-uran aikaisia tehdasosia.
Tärkeimpinä lapsia ja nuoria kiinnostavana asiana Kurvinen pitää Mäntyharjulle suunnitteilla olevaa lasten ja nuorten superviikonloppua, jolle mahtavat puitteet löytyvät tietysti Mäntyharjun moottoriurheilukeskuksesta alkukesästä. Tapahtuma on suunnattu koko perheelle, vaikka pääasiassa tarjotaan lapsille sekä nuorille mahdollisuutta päästä ajamaan crossipyörien lisäksi eri merkkisillä mopoilla ja tapahtumassa on muutakin nähtävää sekä koettavaa kaiken ikäisille.
Harrastajille ja kilpailijoille järjestetään myös tapahtuman ohessa valmennusta ja lajiopastusta kiinnostuksen mukaan. Ja lasten ensimmäiset crossikokemukset jatkuvat Etelä-Savossa, LK-racing Polaria organisoi toimintaa edellisvuoden kokemusten perusteella.

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.