0

Mäntyharjun keskustaan suunnitellaan Padel-kenttää – Polaria oy maksaisi puolet kustannuksista

Mäntyharjuun kaavaillaan Padel-mailapelin harrastajille. Kenttää suunnitellaan rakenteilla olevan tenniskentän yhteyteen Kisalan naapuriin. Toteutuessaan kenttä olisi Etelä-Savon ensimmäinen. Lähin kenttä sijaitsee Lahdessa ja suurin osa kentistä sijaitsee pääkaupunkiseudulla.

Kunnanjohtaja Jukka Ollikainen kertoo, että kenttää on suunniteltu yhteistyössä Polaria oy:n kanssa. Kentän kustannukset olisivat Ollikaisen mukaan noin 30 000 euroa, josta puolet tulisi Polaria oy:ltä. Padel-kentän toteuttaminen edellyttää siihen tarvittavan määrärahan hyväksymistä kunnanvaltuustossa. Asia on käsittelyssä teknisessä lautakunnassa ensi viikolla.

–Haluamme yhä vahvemmin olla mukana tuomassa vetovoimatekijöitä Mäntyharjulle. Padel on lajina sosiaalinen ja sopii kaikenikäisille, joten toivomme, että kenttä tulee kovaan käyttöön, Polaria Oy:n toimitusjohtaja Timo Karhula kertoo kunnan tiedotteessa.

Padel on suosittu laji erityisesti Espanjassa ja Latinalaisessa Amerikassa, mutta Suomessa se on vielä varsin tuntematon. Suomessa sitä on pelattu vuosituhannen alusta saakka.

Sorry, there are no polls available at the moment.

3 kommenttia aiheesta “Mäntyharjun keskustaan suunnitellaan Padel-kenttää – Polaria oy maksaisi puolet kustannuksista

 • 14.3.2019 at 12:57
  Permalink

  Mielestäni hyvä idea!
  Näitä lisää ja yritykset ja yhdistykset mukaan! Kymmenen pistettä ja papukaijamerkki. Hienoa, että alue palvelee enenevässä määrin liikunnan ja ulkoilun eri tarpeita, johon se nimenomaisesti on tarkoitettu.

 • 14.3.2019 at 13:36
  Permalink

  Joo joo kyllä kaikia voi rakennella talkoilla ,mutta kai se kunnanpussista yläpidetään joka ei aina ole ihan halpaa touhua.

 • 17.3.2019 at 00:26
  Permalink

  Sivistyslautakunta päättää liikuntapalveluiden järjestämisestä. Näin sanoo kunnan hallintosääntö vuodelta 2017. Asiaa ei ole käsitelty kyseisessä lautakunnassa. Budjettia ei ole laadittu ottaen huomioon kentän hoitoon varattavia rahoja.

  Onko taas kerran menty söheltämään omia ja sopimaan vaikka mitä? Mikä tämän kunnan päättäjiä vaivaa?

Comments are closed.

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.