0

Sähköasennusta opiskeleva Niko Hällback lähtee Taitaja-finaaliin metsäkonetta kuljettavien Juuso Kaupin ja Konsta kuhasen kanssa

Mäntyharjulta kotoisin oleva sähköasentajaopiskelija Niko Hällback matkaa Joensuuhun Taitaja-SM-kisoihin toukokuussa. Hällback on mukana seitsemän Esedun opiskelijan joukkueessa. Hän on ainoa sähköasennus-finaaliin osallistuva esedulainen.

Viime vuonna Taitaja-finaalin voittanut Pertunmaalta kotoisin oleva Konsta Kuhanen on mukana metsäkoneen käytön finaalissa. Pertunmaalta kotoisin olevista opiskelijoista mukana samassa sarjassa on myös Juuso Kauppi. Tulevien ammattilaisten valmentajana toimii Jari Taavitsainen.

Kilpailutoiminta on tärkeä osa ammatillista koulutusta. Kilpailuissa opiskelijat pääsevät testaamaan taitojaan ja harjoittelevat paineen alla työskentelyä tiukassa aikataulussa. Ammattitaidon Taitaja-finaalissa suomenmestaruuksista kilpailee yli 400 ammattiopiskelijaa 43 eri lajissa.

Konsta Kuhanen voitti kultaa metsäkoneenkäytön Taitaja-finaalissa viime vuonna.

Kommentteja aiheesta “Sähköasennusta opiskeleva Niko Hällback lähtee Taitaja-finaaliin metsäkonetta kuljettavien Juuso Kaupin ja Konsta kuhasen kanssa

  • 18.3.2019 at 16:55
    Permalink

    Onnea Niko Hällback ! Toivottaa 7.lk Opo ?

Comments are closed.

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.