0

Lasse Kurvista esitetään Mäntyharjun tekniseksi johtajaksi

Mäntyharjun kunnanjohtaja Jukka Ollikainen esittää mäntyharjulaista maanmittausinsinööriä Lasse Kurvista kunnan uudeksi tekniseksi johtajaksi.

– Hakemusasiakirjojen, koulutuksen, kokemuksen ja suoritettujen haastattelujen perusteella hän on tehtävään pätevin ja soveltuvin, kunnanhallituksen esittelytekstissä todetaan.

Kurvisen viimeisin työnantaja on Senaatti-kiinteistöt, jossa hän on työskennellyt kiinteistöpäällikkönä.

Kurvisen lisäksi kunnan teettämissä soveltuvuustutkimuksissa kävi kangasniemeläinen yhdyskuntatekniikan insinööri Herkko Torssonen.

 Teknisen johtajan viran kokonaispalkka on 6 123 euroa kuukaudessa.

Kunnanhallitus käsittelee teknisen johtajan valintaa kokouksessaan maanantaina. Lopullisen päätöksen asiasta tekee kunnanvaltuusto huhtikuun kokouksessaan.

Lue myös: Mäntyharjun teknisen johtajan valinta on loppusuoralla

Lue myös: Teknisen johtajan uusi haku poiki 33 lisänimeä

Lue myös: Mäntyharjun teknisen johtajan paikka tulee uudestaan hakuun

Lue myös: Tässä ovat Mäntyharjun teknisen johtajan virkaa hakeneet

Lue myös: Tapio Montonen siirtyy Leppävirran tekniseksi johtajaksi – Mäntyharju saanee uuden johtajan vasta keväällä

7 kommenttia aiheesta “Lasse Kurvista esitetään Mäntyharjun tekniseksi johtajaksi

 • 21.3.2019 at 17:31
  Permalink

  Ei hyvää päivää näiden meidän kunnan rekrytointien kanssa! Seuraavan kerran sitten ammattilaiset hoitamaan asiaa.

 • 22.3.2019 at 10:59
  Permalink

  Kuntalaisena kiitokset rekrytoinin lopputuloksesta.Aina löytyy edellisen kaltaisen kuntalaisia,tunteeko edes valittavaksi esitettävää.Nyt on parasta mitä kunnan kannalta uskalsin toivoa.Henkilö joka pitää kunnankin puolta,loppuu kunnan kusetus urakoissa.Haukkuja kyllä virassa saa vastaan ottaa,joten siihen on hyvä varautua.

 • 22.3.2019 at 12:24
  Permalink

  Mielestäni hyvä valinta ja asiallinen valinta. Ymmärtääkseni myös valintaprosessi käytiin nyt huolella, jota osoittaa mm. tehtävän laittaminen uudelleen hakuun alkuvuodesta.

  Olen myös tottunut siihen, että on kaikkia kohtaan reilua antaa kommentit omalla nimellä ainakin silloin kun palute sisältää kritiikkiä.

  Nimettömät puskista huutelut ovat mielestäni arkuutta ja liiallista häpeän pelkoa, johon terveen itsetunnon omaavan ei pitäisi sortua, vaikka sitä kenties pidetäänkin yleisesti hyväksyttävänä ja sananvapauteen kuuluvana.

  • 25.3.2019 at 23:04
   Permalink

   Loistava valinta. Täysi ammattilainen ja moniosaaja. Hieno juttu kunnan kannalta.

 • 27.3.2019 at 11:43
  Permalink

  Käytiinkö valintaprosessi huolella…haastattelutyöryhmässä lähinnä poliitikkoja? Käytettiinkö ammattilaisia valinnan tueksi? Ettei vain ole valittu sen perusteella että kuuluu johonkin ”hyvä veli” verkostoon. Toki on hyvä jos tulee toimeen päättäjien kanssa, mutta se ei kerro ammattitaidosta. Onko hallintojohtajan läheinen? Ainakin hj jäävännyt itsensä prosessin aikana, mutta ei alussa!

 • 28.3.2019 at 08:02
  Permalink

  Hallintojohtaja jääväsi itsensä,koska hakijoiden joukossa oli sisaren mies.”Hyvä veli ”verkostoon ei todellakaan kuulu,on omin avuin elämässä haastavista lähtökohdista ponnistanut.Eiköhän ammattilaiset peranneet 58 hakijan joukosta neljä loppumetreille,joista valintatoimikunta valinnan teki ilman poliittista väritystä.Lopputulos kertoo kaiken,kuten edellä Markku Sohlman omalla nimellään kirjoittaa.

 • 1.4.2019 at 13:51
  Permalink

  Koko prosessi poislukien kahdelle hakijalle tehty soveltuvuuskoe oli ilmeisesti kunnan omien valtuutettujen ja toimihenkilöiden käsissä. Eli täysin tuurin varassa. Kylillä puhutaan monenlaista, osa on selvää mustamaalausta mutta osassa voi olla vinha perä. Ihmettelen kovasti miksei kunnan tärkeimmän viran täyttämistä anneta jonkin osaavan tahon hommaksi. Nyt saadaan kyllä ”tuttu” mies hommaan mutta nähtäväksi jää kenelle se on hyväksi ja kenelle ei. Se, että olisiko hakijoiden joukossa ollut parempiakin hakijoita jää arvoitukseksi, kiitos erittäin ylimalkaisen prosessin.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.