1

Essote ja verotulojen aleneminen vetivät Pertunmaan tuloksen miinukselle

Tämä artikkeli on tilaajillemme.

Tilaajana voit lukea kaikkia digitaalisia sisältöjämme rajattomasti.

6 kommenttia aiheesta “Essote ja verotulojen aleneminen vetivät Pertunmaan tuloksen miinukselle

 • 4.4.2019 at 19:08
  Permalink

  Asukasluku laskee laskemistaan ja velkojen määrä kasvaa, kasvamistaan……….Mutta ei hätää optimistinen kunnan johto tavoittelee talouden tasapainottamista nopealla aikataululla. Siis onko teillä ”kaikki inkkarit kanootissa” päättäjät?

 • 5.4.2019 at 08:19
  Permalink

  Kyllä tätä osasi odottaa oli vähän rajua touhua näin pienen kunnan rahakirstun käyttö. Elettiin kun oltaisi isompikin kunta,kyllä meidän tulisi tyytyä vähän vähempääkin eikä kilpailla naapurikuntien kanssa esim.mökkiläisten palveluista,urheilu mahdollisuuksista ja asumisen tason nostamisesta ym.

 • 8.4.2019 at 07:31
  Permalink

  Kovaa mennään Pertunmaalla ja halutaan olla parempi kuin Kittilä tai Kinnula. Kuulin torilla, että pormestariksi ollaan kutsumassa ”RukkasAntti”. Hänellä on kuulemma kokemusta yrityspuolelta ja ei heitä rukkasia hankeen…

 • 8.4.2019 at 07:38
  Permalink

  Pertunmaan kunnan talous on pahasti miinuksella. Velkaa on otettu yritysten teollisuushalleihin ym.
  Tarkastuslautakunta tappelee keskenään ja kukaan ei osaa mitään ja ollaan tumput suorana. Testamenttivarat on jaettu turuilla ja toreilla. Jospa tehdään uusi liikuntahalli ja pari kolme teollisuushallia, että kyllä se tästä lähtee…

 • 8.4.2019 at 08:54
  Permalink

  Pertunmaan asukasluku on jo alle 1700. Mitähän on kunnan luottamusmies- ja viranhaltijoiden strategiset suunnitelmat tulevaisuuden suhteen. Menoja on osattu kasvattaa ja lainaa, mutta tulopuolesta ei ole mitään havaintoa. Tällä nykyisellä vauhdilla tulee vaalikaudella turpaan 6 miljoonaa euroa ja näyttää siltä, että käyrä on nouseva. Tilintarkastajat ja tarkastuslautakunta varmaan toteaa, että on aktiivisesti toimittu ja ei turhaan kitsasteltu.

 • 9.4.2019 at 07:51
  Permalink

  Pertunmaan kunta tekee uudenlaista kuntafarssin käsikirjoitusta, kun se söhlää tarkastuslautakunnan kanssa. Hiekkalaatikolla taitaa olla ahdasta, kun isot egot painii. Ikävä kyllä kukaan ei kiinnitä huomiota siihen mihin rahat on törsätty. Alijäämää vuodelta 2018 tulee lähes 1,5 miljoonaa euroa. Kunnanvaltuusto on hyväksynyt talousarvion, mutta ei ole hyväksynyt näitä ylityksiä. Kunnanhallitus on toimeenpaneva toimielin, jonka pitää nauttia kunnanvaltuuston luottamusta. Juodaan kahvia ja syödään pullaa…

Comments are closed.

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.