Mäntyharjussa järjestetään keskiviikkona keskustelu- ja ideointitapahtuma Reissutorille tulevasta muraalista

Mäntyharjun kulttuuripalvelut järjestää tulevana keskiviikkona muraali-illan Reissutorille tulevasta taideteoksesta. Suuri muraali-ilta -tapahtumassa on tarkoituksena osallistaa mäntyharjulaisia ja kartoittaa uuden Reissutorin

Mäntyharjun kulttuuripalvelut järjestää tulevana keskiviikkona muraali-illan Reissutorille tulevasta taideteoksesta. Suuri muraali-ilta -tapahtumassa on tarkoituksena osallistaa mäntyharjulaisia ja kartoittaa uuden Reissutorin kaiteisiin tulevan muraalin aihetta. Mukana kävelyllä on taiteilija Maikki Rantala, joka on valittu toteuttamaan uusi teos. Tapahtumaan toivotaan mukaan muraalin joukkorahoittamiseen osallistuneita henkilöitä ja alueen kiinteistönomistajia Reissutorin ja Säästökulman nurkilta. Mukaan ovat tervetulleita myös muut Reissutorin, Säästökulman ja kunnantalon toimijat sekä muut aiheesta kiinnostuneet. Illan aikataulu: Klo 16.30 kokoontuminen kunnantalon edessä ja tutustuminen alueeseen kävellen ja fiilistellen. klo 17.00- n. 18.30. Tilaisuus jatkuu kunnantalolla kokoushuone Kallassa. Maikki Rantala kertoo omasta työstää katutaiteilijana ja muraali-ideoiden työstämistä jatketaan. Tarjolla on kahvia. Mukana on myös kuntataiteilija Mari Liimatainen ja kulttuurisihteeri Anu Yli-Pyky. Tapahtumassa valotetaan myös kesän muita yhteisöllisiä taidetapahtumia muun muassa virkkaushaastetta ja TaideAsema Mäntyharjun tapahtumia.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaamalla saat sähköpostiisi kuukausittain koosteen Mäntyharjun ja Pertunmaan kiinnostavimmista jutuista ja uutisista. Pysyt näin kärryillä siitä mitä seudulla tapahtuu.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut

Ruokapaikka