0

Häkkäselle vaalipiirin ääniennätys: ”Ei lupailla liikoja, vaan hoidetaan maltillisesti ja fiksusti asioita”

Kun eduskuntavaalien äänistä oli laskettu 69 prosenttia, kokoomuksen mäntyharjulainen kansanedustaja Antti Häkkänen oli kerännyt 17 088 ääntä.

Määrä on Kaakkois-Suomen vaalipiirin ennätys. Vaalipiiristä valittiin kansanedustajat ensimmäistä kertaa viime vaaleissa vuonna 2015. Tuolloin eniten ääniä keräsi perussuomalaisten Jari Lindström (9966 ääntä).

Yleisradion haastattelema Häkkänen vastasi kysymykseen suosionsa salaisuudesta kieli keskellä suuta.

– Vaikea sanoa, pitäisi kysyä varmaan kansalaisilta. Olen yrittänyt tehdä työni mahdollisimman hyvin ja perehtyä huolella asioihin ennen kuin linjataan mitään. Luulen, että sitä kautta saa luottamusta. Ei lupailla liikoja, vaan hoidetaan maltillisesti ja fiksusti asioita, Häkkänen totesi.

2 kommenttia aiheesta “Häkkäselle vaalipiirin ääniennätys: ”Ei lupailla liikoja, vaan hoidetaan maltillisesti ja fiksusti asioita”

  • 14.4.2019 at 22:36
    Permalink

    Onneksi olkoon! Olisi Suomen ja suomalaisten etu, että saisimme Häkkäsestä uudestaan oikeusministerin!

  • 15.4.2019 at 08:08
    Permalink

    Lämpimät onnitelut paikkakunnan Antille.Äänimäärä on valtakunnan huippua ja kun ottaa huomioon alueen väestöpohjan,niin lähes uskomaton yli 20 000 äänen valtakirja.Uudet haasteet odottavat ja ei tarvitse kummoinen ennustaja olla,että tulevaisuudessa entistä haastavammat tehtävät osaavaa miestä odottavat jatkossa.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.