1

”Suomi ajelehtii ajopuun tavoin ilman selkeää päämäärää”

Tämä artikkeli on tilaajillemme.

Tilaajana voit lukea kaikkia digitaalisia sisältöjämme rajattomasti.

2 kommenttia aiheesta “”Suomi ajelehtii ajopuun tavoin ilman selkeää päämäärää”

 • 16.4.2019 at 22:05
  Permalink

  Ano on paikkakunnan legenda ja rötösherrojen kauhu! Ano pystyy vaikuttamaan paikallisestikin ja pelkkä kansalaistyö estää pahimmat koijaukset kunnassa. Tsemppiä Anollekin.

 • 18.4.2019 at 18:59
  Permalink

  Kun Ano toteaa Suomen liikkuvan ajopuun tavoin ilman selkeää päämäärää, niin voisi kysyä, mikä sitten voisi olla (jokin) selkeä päämäärä. Voihan sen katsoa vaikka ajopuuksi, joka ui ajan virrassa seuraten ympärillä olevia virtauksia ja pyörteitä, väliin vältellen niitä, väliin käyttäen niitä hyväkseen, väliin liittyen niihin mukaan. Lähtökohtana on kuitenkin aina Suomen valtion ja kansan etu. Samanlaisessa tilanteessa voi olla muuten moni muukin valtio.

  Naton jäsenyydestä kieltämättä puhutaan, mutta se ole vielä todiste asian laaja-alaisesta kannattamisesta tässä maassa. Kun tulee esille sekin seikka, että Nato tuo mukanaan ei vain oikeuksia, vaan myös velvoitteita, joissa ei suinkaan ole kyse oman maan puolustamisesta, kannatus epäilemättä hupenee kansan parissa. Tuskinpa tähän maahan syntyy sellaista hallitusta ja eduskuntaakaan, valtionpäämiehestä puhumattakaan, jotka loppujen lopuksi siunaisivat Natoon liittymisen.

  Ollaan siis rauhassa – ja toivotaan että rauha säilyy meitä ympäröivässä maailmassa.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.