1

Liikunnasta tuli Niina Arvoselle ammatti monen mutkan kautta – Peruskoulussa liikuntatunnit olivat ikävää puurtamista, omaa työtään hän tekee ilon kautta

Tämä artikkeli on tilaajillemme.

Tilaajana voit lukea kaikkia digitaalisia sisältöjämme rajattomasti.

Kommentteja aiheesta “Liikunnasta tuli Niina Arvoselle ammatti monen mutkan kautta – Peruskoulussa liikuntatunnit olivat ikävää puurtamista, omaa työtään hän tekee ilon kautta

  • 27.4.2019 at 23:29
    Permalink

    Tosiasia on se, että suomalaiset lihovat. Hiljattain otsikoitiin, kuinka iso osa lapsista on ylipainoisia. Tilanteeseen vaikuttaa varmasti elintarviketeollisuuden tuottama tarjonta, joka vääristää ravinnon sisällön. On tavoittelemisen arvoista ja uusi normi, että syödään päivittäin sokeri- ja rasvapitoisia tuotteita. Mihin on kadonnut se sukupolvi, joka teki sitkeää ruumiillista työtä ja eli melko niukalla ravinnolla, mutta terveellisesti? Sellaista sukupolvea tänne ei enää saada, vaikka kuinka yritettäisiin liikuttaa. Hyvä että kuitenkin on henkilöitä, jotka yrittävät saada kuntalaisille terveellisiä elintapoja.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.