0

Pertunmaalla varastettiin venetraileri ja yritettiin murtautua Saleen viikonlopun aikana – Poliisi kaipaa vihjeitä

Pertunmaalla varastettiin perjantain ja sunnuntaiaamun välisenä aikana Juhta-merkkinen venetraileri. Traileri vietiin Myntintien varrelta maatalon pihapiiristä. Trailerin mukana anastettiin valkoinen Kaisla-merkkinen pulpettivene ja siinä kiinni ollut 20 hevosvoimainen Yamaha-merkkinen perämoottori. Venetrailerin rekisteritunnus on WMU-146. Välittömät havainnot veneestä ja trailerista voi ilmoittaa suoraan hätänumeroon 112.

Sunnuntaina klo 02.40–03.35 puolestaan yritettiin rikkoa Pertunmaan Salen oven ikkunaa. Lasia ei oltu saatu kokonaan rikki eikä kaupan sisälle näin ollen päästy. Pertuntien Salen oven ikkunan rikkomiseen liittyvät vihjeet ja muut kuin välittömät havainnot trailerin anastamiseen liittyen pyydetään ilmoittamaan Itä-Suomen poliisilaitoksen vihjepuhelimen numeroon 029 5415 232 tai sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.