0

Kinnin keskustelutilaisuus perjantaina valtuustosalissa – katsottavissa suorana lähetyksenä täällä

Mäntyharjun valtuustosalissa järjestetään perjantaina yleisötilaisuus Kinnin kemikaalionnettomuudesta kello 12.00 alkaen.

Paikalla ovat VR Groupin ja ympäristökonsulttina toimivan Ramboll Finland Oy:n edustajat. Tilaisuudessa esitellään vesistötilanteen kehittyminen onnettomuudesta tämän hetken tilanteeseen sekä Suomen ympäristökeskuksen laatima ennuste vuodelle 2019. Lisäksi esitellään toteutetut ja käynnissä olevat pintavesien torjunta- ja kunnostustoimenpiteet sekä jatkosuunnitelmat.

Tilaisuuden voi katsoa suorana lähetyksenä tästä linkistä.

Kommentteja aiheesta “Kinnin keskustelutilaisuus perjantaina valtuustosalissa – katsottavissa suorana lähetyksenä täällä

  • 4.5.2019 at 21:55
    Permalink

    Tänä vuonna yleisöä oli vain kourallinen kuulemassa tilanteesta, hekin alueen maanomistajia tai mökkiläisiä. Korvauksia on tulossa parista sadasta pariin tonniin per maanomistaja. Kuulostaa todella törkeän pieneltä summalta ottaen huomioon, että esimerkiksi aikanaan puuta myydessä puut todennäköisesti eivät kelpaa kenellekään haitta-aineiden imeytymisen takia. Muitakin haittoja on yllin kyllin. Hyvin ympäripyöreitä oli vastaukset koskien korvauksia, ei yhtään mitään tarkkaa tietoa mistään summista. Aivan varmasti kaikki saasteesta kärsineet tulevat pettymään karvaasti.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.