1

Virka- ja vahingonkorvausvastuuväitteet Kuoksan mielestä ”täyttä puppua ja poliittista uhkailua”

Tämä artikkeli on tilaajillemme.

Tilaajana voit lukea kaikkia digitaalisia sisältöjämme rajattomasti.

7 kommenttia aiheesta “Virka- ja vahingonkorvausvastuuväitteet Kuoksan mielestä ”täyttä puppua ja poliittista uhkailua”

 • 7.5.2019 at 12:10
  Permalink

  Ilman seminaarejakin voi todeta,ette Essoten lasku tule pienemään,jos palvelut pidetään ennallaan.On haaveilua myös Mäntyharjun osaltakin,väestö ikääntyy,vaaleissa kaikki puolueet lupasivat hoitajamitoituksen,joka vaati lisää hoitajia.Hoidokit aniharvoin itse pystyvät tuhansien eurojen kuukausimaksuja maksamaan,kyllä ne kunnan kontolle kustannukset lankeavat.

  Ei tarvitse kummoinen ennustaja olla,että säästöjä kunta joutuu etsimään .Toivottavasti emme joudu ennenpitkään Mikkelin tautiin,jota sitten köyhtyvillä ympäryskunnilla jossain vaiheessa yhdistymisillä koitetaan parantaa.

 • 7.5.2019 at 13:50
  Permalink

  Siellähän on jo piha täynnä työläisiä kaivinkoneen kera. Vaihtavat leikkkipaikalle hiekkoja. Loistava ajoitus, kun kouluakin on jäljellä neljä viikkoa ja ensi vuoden oppilaat ovat väistötiloissa lukiolla. Seuraavana syksynä hiekka onkin täynnä koulun purkujätettä. Ei ollut kunnalla tärkeämpää rahanreikää?

 • 7.5.2019 at 15:41
  Permalink

  Tämä on mielestäni kunnan kyvyttömyyttä kokonaisvaltaiseen pidemmän tähtäimen suunnitteluun. Toivolan koulua jo esitetään puheissa lakkautettavaksi ja samaksi koulunkäyntialueeksi laskettavalla alueella on kaksi koulua, joita on pian molempia remontoitu muutaman vuoden sisällä.

  Laajan kunnan (yli 1200 km2) elinvoimaisena pitäminen edellyttäisi aivan toisenlaista ajattelutapaa niin virkamiehiltä kuin luottamushenkilöiltäkin. Laaja kunta ja kaksi koulua parin kilometrin välein on mielestäni jo lähtökohtaisesti järjetön.

 • 8.5.2019 at 07:43
  Permalink

  Puppua tai uhkailua mutta hyvin toimii!!?

 • 8.5.2019 at 20:42
  Permalink

  Kuka hommaa ämpärit kun tulee vettä sisälle?

 • 9.5.2019 at 21:02
  Permalink

  Toivottavasti tää Kuoksa seuraavalla kerralla, kun on äänestys ottaa selvää mistä äänestetään,(Viitaten lehtikirjoitukseen) ja toivottavasti puhu vain omasta tietämättömyydestään!

 • 9.5.2019 at 23:29
  Permalink

  Selvisikin lehtijutusta, että urakoitsija oli alkanut opastamaan virkamiehiä ja valtuutettuja virkavastuun juridiikasta, kuten joutumisesta vahingonkorvausvastuuseen. Onko jatkossa järkevää edes lähettää tarjouspyyntöä moiselle ”vaikuttajalle”?

Comments are closed.

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.