0

Kisalan urakoitsija selvillä kesällä

Mäntyharjun kunta neuvottelee parhaillaan eri tahojen kanssa liikuntahalli Kisalan urakkatarjouksista. Vs. tekninen johtaja Tapio Pesonen kertoo, että tekninen lautakunta tekee oman esityksensä Kisalan urakoitsijoista kesäkuun 4. päivän kokouksessaan. Pesonen ei halua tässä vaiheessa paljastaa urakkatarjousten määrä tai tekijöitä, koska neuvottelut ovat kesken. Lopullisen päätöksen urakoitsijoista tekee kunnanvaltuusto juhannuksen jälkeisen maanantain kokouksessaan.

Kisalan laajennus sai viime viikolla opetus- ja kulttuuriministeriöltä 750 000 euron valtionavustuksen hankkeen toteuttamiseen.
Kunnanvaltuusto päätti aiemmin tänä vuonna laajennuksen hankesuunnitelman ja laajennusosan hintakatoksi viisi miljoonaa euroa.
Samalla valtuusto siirsi vanhan osan peruskorjausta myöhäisempään ajankohtaan.

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.