1

Essoten rahoituksesta välisopu – Mäntyharjun talous painumassa tänä vuonna alijäämäiseksi

Tämä artikkeli on tilaajillemme.

Tilaajana voit lukea kaikkia digitaalisia sisältöjämme rajattomasti.

4 kommenttia aiheesta “Essoten rahoituksesta välisopu – Mäntyharjun talous painumassa tänä vuonna alijäämäiseksi

 • 16.5.2019 at 16:10
  Permalink

  On ehkä syytä tulevaisuudessa myös pohtia onko maakunnan alhaisin veroäyri itsetarkoitus?

  Vai pitäisikö sanoa, että asiaa olisi voinut pohtia jo tämän vuoden talousarviota laadittaessa. Muistini mukaan sitä jotkut kokonaisuutta laajemmin tarkastelevat esittivätkin.

 • 31.5.2019 at 07:36
  Permalink

  Ei järjen häivää talousasioissa. Jos tehdään talousarvioita ja sitten tilinpäätös on ihan jotain muuta, niin kyseessä on epäyhtälö. ASIA ON iso petos ja harhaanjohtaminen. Juodaan kahvia ja syödään pullaa, mutta kukaan ei kanna vastuuta. Ainoastaan puupäät pysyy pinnalla ja vuodesta toiseen Maha kasvaa ja jutut jatkuu ja kaikki nukkuu ja on nukkunut jo vuosia. Sirkus pyörii ja orkesteri soittaa. Tilintarkastajat toimii vain ja ainoastaan maksajan laskuun, eikä uskalla puuttua laittomuuksiin. Jos vielä jossain on lehmiä, niin ne kaikki on ojassa…!!!!

 • 31.5.2019 at 12:02
  Permalink

  Veroäyrillä ja talousarvioilla jne ei ole mitään merkitystä. Talousosaaminen on miinusmerkkinen päättäjillä tai eihän ne voi muuta kuin hyväksyä laskut eikö niin ??? Mitä merkitystä on talousarvioilla ja tilinpäätöksillä. Todetaan vain, että nyt kävi näin. Kuka päättää ja kuka maksaa ja ne ovat eri tahoja. Kotitaloudessa päättäjä ja maksaja on sama persoona. Sitten kun raha loppuu ja luottoa ei saa niin lähdetään Kreikkaan ja Italiaan opintomatkalle…

 • 31.5.2019 at 12:05
  Permalink

  Kuntalainen ja veronmaksaja maksaa kaikki nämä töppöilyt… äly hoi, älä jätä….Maksaa eikä saa palvelua…

Comments are closed.

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.