1

Nuoret talkoilivat PNT:llä – Nuorisotilan yläkerran seinät saivat uutta maalia pintaansa

Tämä artikkeli on tilaajillemme.

Tilaajana voit lukea kaikkia digitaalisia sisältöjämme rajattomasti.

2 kommenttia aiheesta “Nuoret talkoilivat PNT:llä – Nuorisotilan yläkerran seinät saivat uutta maalia pintaansa

 • 24.5.2019 at 09:17
  Permalink

  Hyvä Lyyli ja Anu, urakoitte oikein kunnolla hyvän asian eteen! Kuitenkin tuli vähän surullinen mieli, kun luin että vain kaksi oli mukana ja muut eivät olleet lainkaan kiinnostuneet yhteisistä kunnostustalkoista! Kuitenkin paikan päällä on ollut kolmisenkymmentäkin nuorta, kun ollaan yhteisissä mukavissa riennoissa, mutta työnteosta monikaan ei ole kiinnostunut? Haloo Pertunmaa, näinkö asia on ymmärrettävä? Lopuksi iso kiitos tet-tytöille napakasta kirjoituksesta kierrätyksestä, motoristeista ja toimittajan työtehtävistä, oli ilo lukea! Hyvää jatkoa!

  • 24.5.2019 at 10:25
   Permalink

   Olen koko ikäni asunut tässä pmaan kirkonkylän katve alueella ja on huomioinut sen että kk ei ole minkäänlaista talkoo henkeä ollut näiden vuosien aikana,kun vertaa vaikka kuortin väen toimintaa.kyllä näiden vanhempien olisi pitänyt komentaa talkoisiin vai onko opetettu valmiiseen pöytää.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.