1

Alle puolet suunnitelluista investoinneista toteutui viime vuonna – ”Tämä tarkoittaa tulevaisuudessa suuria investointeja ja velkaantumista”

Tämä artikkeli on tilaajillemme.

Tilaajana voit lukea kaikkia digitaalisia sisältöjämme rajattomasti.

3 kommenttia aiheesta “Alle puolet suunnitelluista investoinneista toteutui viime vuonna – ”Tämä tarkoittaa tulevaisuudessa suuria investointeja ja velkaantumista”

 • 5.6.2019 at 22:05
  Permalink

  Mäntyharju on kriisikunta. Erittäin huono sopimus Essoten kanssa on antanut avoimen valtakirjan toteuttaa sosiaalipalveluita mihin tahansa hintaan. Huolta tuottaa myös väestökato ja asukkaiden ikäjakauman vanheneminen eli tulevaisuudessa kunnassa on entistä vähemmän veronmaksajia ja entistä enemmän vanhustenhuollon palveluiden käyttäjiä. Mäntyharjulla on edessä yhdistyminen Mikkeliin.

 • 12.6.2019 at 07:43
  Permalink

  Ei nyt Mäntyharju mikään kriisikunta ole tai ainakaan vielä. Siellä ollaan huolissaan taloustilanteesta, vaikka tilinpäätös näyttää plussaa. Naapurissa pikkuveli Pertunmaa sukeltaa syvään ja mitään ei tehdä tai tehdään tarjotaan juhlakakkua kaikille. Nämä kisat loppu aika nopeesti…. lasku tuli, mutta maksajaa ei näy !

 • 14.6.2019 at 08:29
  Permalink

  Pertunmaan kunta rakentaa teollisuushalleja ja vuokra-asunnot mätänevät. Mikähän se viranomaisen ja luottamusmiehen vastuu on. Velkaa on niin paljon, että ei taida enää pikavipit pelastaa.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.