0

Kirkonkylän kylätoimikunta yllätti Tuomas Hoikkalan konsertilla – ”Yhdessäkään näin liikuttavassa konsertissa en ole ollut”

Kirkonkylän kylätoimikunta järjesti Taidekeskus Salmelan toiminnanjohtaja Tuomas Hoikkalalle yllätyskonsertin. Yllätyskonsertilla juhlistettiin Salmelan 30-vuotista taivalta.
Idea luontokirkossa järjestetystä yllätyskonsertista oli kylätoimikunnan puheenjohtaja Riitta Markkulan.
– Tämä alkoi muotoutua jo silloin, kun Salmelassa juhlittiin 25-vuotista taivalta. Silloin kuulin, että Tuomas sanoi, että pitää alkaa suunnitella jo 30-vuotisjuhlia. Samalla päätin, että meidänkin pitää tehdä jotain, Markkula kertoo.
Ideana oli välittömästi konsertti, onhan Hoikkala järjestänyt mäntyharjulaisille niin paljon konsertteja. Kylätoimikunta halusi järjestää edes yhden konsertin Hoikkalalle.
Ihan viittä vuotta konserttia ei järjestelty. Tosissaan järjestelyt alkoivat viime syksynä. Vaikeinta oli pitää kaikki salassa Hoikkalalta.
– Salmelan väki sanoi edellisenä päivänä, että tänään on sitten pitkä päivä. Vaikka Tuomas kuinka kyseli, he eivät suostuneet paljastamaan enempää. Hyvin pysyi salassa, Markkula iloitsee.
Konsertissa esiintynyt Eero Kantola oli samaa mieltä.
– Tämä tuli varmasti yllätyksenä. En ole ikinä nähnyt Tuomasta noin sanattomana.

Yllätyskonsertissa nähtiin lauluesitysten lisäksi myös Kielojen tanssiesitys.

Sanansa Hoikkala löysikin vasta konsertin loputtua.
– Eilen Ilta-Sanomien haastattelussa toimittaja kysyi upeinta hetkeä Salmelan historiassa. Tänä iltana siihen kysymykseen olisi ollut helppo vastata. Valtava kiitos teille kaikille tästä vaivannäöstä. Paljon on konsertteja, joissa olen ollut, mutta yhdessäkään näin liikuttavassa en ole ikinä ollut, Hoikkala tunnusti.
Lopulta vahvistui sekin, että konsertti tosiaan pysyi salaisuutena loppuun asti. Hoikkala kiiruhti ennen konsertin jälkeistä kahvitusta perumaan illan menonsa.
– Mutta ei haittaa ollenkaan, Hoikkala vakuutti hymyssä suin.

Urpo Heikkilä ja Mervi Multamäki hupsuttelivat Kyllä niistä selviää -laulussa.

Kommentteja aiheesta “Kirkonkylän kylätoimikunta yllätti Tuomas Hoikkalan konsertilla – ”Yhdessäkään näin liikuttavassa konsertissa en ole ollut”

  • 12.6.2019 at 21:05
    Permalink

    Tuo oli todella hieno ele! Tuomas varmasti yllättyi ja hänelle se oli ilahduttava hetki! Kiva, kun jotkut tekevät näin <3

Comments are closed.

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.