1

Terveyskeskuksen saneerauksen välittömiin korjaustoimenpiteisiin tarvitaan 40 000 euroa lisämäärärahaa – Lisätöiden hintalappu ei ole vielä tiedossa

Tämä artikkeli on tilaajillemme.

Tilaajana voit lukea kaikkia digitaalisia sisältöjämme rajattomasti.

3 kommenttia aiheesta “Terveyskeskuksen saneerauksen välittömiin korjaustoimenpiteisiin tarvitaan 40 000 euroa lisämäärärahaa – Lisätöiden hintalappu ei ole vielä tiedossa

 • 13.6.2019 at 20:30
  Permalink

  Saneerauksen korjaus??? Rahat sieltä kenen saneerausta korjataan.

 • 16.6.2019 at 19:10
  Permalink

  Terveyskeskuksen saaneeraus oli kallis ja kunnanhallitus joutui myöntämään lisärahoituksen kesken urakkaa kohonneiden kustannuksien takia.

  Nyt siis korjataan korjauksien jälkiä. Urakoitsija toteaa että hänen työssään ei ole vikaa, mutta silti korjauksia tarvitaan, jotta tiloja voitaisiin käyttää? Korjauksen korjaus sentään.

  Sutta ja sekundaa tulee koko ajan, kuten paloaseman kostuneissa rakenteissa. Pitäisikö kunnassa valita vihdoin urakoiden toteuttajiksi ammattinsa osaavia rakennusliikkeitä? Pelkkä urakan halpuus ei ole tae hyvästä jäljestä. Missä on kauppakakamarin virallisen tavarantarkastajan lausunto? Entä kunnan edunvalvonta, jotta maksajaksi saadaan oikea taho?

 • 18.6.2019 at 08:07
  Permalink

  Minkähänlainen kilpailutus oli ja millainen sopimus on, jos sitä edes onkaan. Halvempaa olisi purkaa kuin korjata ja samat ”ammattilaiset” asialla. Harjakaisia päättäjille näyttää riittävän.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.