0

Mies kuoli mönkijäonnettomuudessa Mäntyharjussa

Mäntyharjussa kuoli mönkijäonnettomuudessa vuonna 1984 syntynyt, Päijät-Hämeestä kotoisin ollut mies. Onnettomuus tapahtui myöhään lauantai-iltana.

Tapahtumapaikalle Paadenmaalle tullut sivullinen oli havainnut puuhun törmänneen mönkijän ja sen vieressä miehen elottomana. Paikalle menneet pelastus- ja sairaankuljetusyksiköt totesivat, että henkilö oli menehtynyt.

Poliisin paikalla suorittamien tutkimusten perusteella kuljettaja oli ajanut Paadenmaa-nimistä tietä länteen Kousantien suuntaan. Suorahkolla, loivasti oikealle kaartuvalla tienkohdalla mönkijä oli suistunut tieltä oikealle puolelle ja osunut lähellä tien reunaa kasvavaan puuhun.

Poliisi tutkii onnettomuuden syytä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.