1

Viitostie on muovannut Kuorttia – Kyläläiset ovat todistaneet tien siirtymisen, legendaarisen Kisahallin hiipumisen ja monen yrityksen nousun ja tuhon

Tämä artikkeli on tilaajillemme.

Tilaajana voit lukea kaikkia digitaalisia sisältöjämme rajattomasti.

2 kommenttia aiheesta “Viitostie on muovannut Kuorttia – Kyläläiset ovat todistaneet tien siirtymisen, legendaarisen Kisahallin hiipumisen ja monen yrityksen nousun ja tuhon

  • 11.7.2019 at 09:33
    Permalink

    Todella hyvä ja mielenkiintoinen juttu! Tällaisia lukee mielellään. Heikin tyyli esittää asiat on aito ja se tempaa lukijan mukaan aikamatkalle Kuortin menneisyyteen. Ei ole Joken Valintaa, Unionin baaria, Studiolasia, Sakarin parturi-kampaamoa, Eilan kemikaliota, Säästöpankkia eikä Emäntäpiikaa. (huokaus)

  • 12.7.2019 at 11:23
    Permalink

    Viitostien muutokset ovat muuttaneet muuallakin kaupankäynnin muotoa ja kulutuskäyttäytymistä. Muun muassa Paason kyläkauppa, Mäntymotelli ja monet monet muut paikat ovat jollain lailla saaneet kokea tien ja kulutuskäyttäytymisen muutoksista. Ajan saatossa on myös tullut lisää palveluita viitostien varteen, kuten ostokeidas ABC ja Vola-Golf. Missä viipyy laajempi esittely tästä aiheesta, erityisesti motellin matkailualueen kehityksestä? Talvella Pitäjänuutisissa kirjoitettiin motellin alueelle yrittäjän ja kunnan suunnittelemasta ja lähivuosina tulevasta uudesta loma-asuntotuotannosta. Tästä aiheesta olisi mukava lukea lisää.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.