0

Kurvinen kaasutteli 21. Italian flat track -avauksessa

Mäntyharjulainen Lasse Kurvinen sijoittui kahdenneksitoista Fim Flat Track World Cup -sarjan kisassa Terenzanossa Italian Udinessa viikonloppuna.
Kurvinen johti muutaman kierroksen omaa karsintaeräänsä, mutta varmuus ei riittänyt loppuun saakka. Semifinaalipaikka irtosi kuitenkin varmalla ajolla. Ennen semifinaalia alkoi jatkuva sade, joka jatkui tauotta koko loppuillan.
Semifinaaleissa Kurvinen joutui starttaamaan takarivistä, eikä suoraa jatkopaikkaa irronnut. Viimeinen oljenkorsi finaaliin oli last change -erä, jossa tie nousi kuitenkin pystyyn.
Kilpailun voitti viisinkertainen mestari Italian Fransesco Cecchini, toinen oli Itävallan Manuel Hagleitner ja kolmas Italian Daniel Moschini.

Matkaseurana reissussa oli Kurvisen mekaanikko Veli Tompuri, jonka kokemus prätkäreissuilta auttoi matkan onnistumisessa. Tompuri on toiminut nuorena poikana myös Kurvisen isän huollossa, joten eläkkeellä oleva poliisi onkin nyt vastannut pyörä- ja kuskihuollosta kahdessa sukupolvessa.
Flat trackin arvosarjassa ajetaan kaudella kolme finaalia. Toinen finaali ajetaan 7. syyskuuta Ranskan Morizessa samaan aikaan maaradan MM-osakilpailun kanssa. Viimeinen osakilpailu on vuorossa 14. syyskuuta Italian Misanossa.

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.