0

Toivasen pilapiirros: Tulisiko Mäntyharjun Hassun-Pekon patsaasta maakunnan paras selfie-paikka?

4 kommenttia aiheesta “Toivasen pilapiirros: Tulisiko Mäntyharjun Hassun-Pekon patsaasta maakunnan paras selfie-paikka?

 • 9.8.2019 at 10:09
  Permalink

  Voisko sitä patsasta harkita jostain elossa olevasta henkilöstä???

 • 9.8.2019 at 12:58
  Permalink

  Hyväidea toi Toivasen pilapiirros. Ois jotain erillaista. Täytyis vaan olla jotain tosi kestävää laatua et ei tuhottais heti. Kyllä me mäntyharjulaiset niin hassuja ollaan et yks Pekkokin kestetään. Ja olis han se kiva ottaa se selfiekin ja lakittaa vappuna.

 • 9.8.2019 at 13:04
  Permalink

  Torin keskelle ja musikki mukaan oishan se katsomisen arvoinen. Ja mukava vetonaula kesäisin .

 • 10.8.2019 at 20:05
  Permalink

  Tuollainen piirustuksessa esiintyvä taideteos ja penkki, johon istahtamalla alkaisi soida Hassun-Pekon musiikki, olisi vertaansa vailla oleva nähtävyys! Heti kun sensori tunnistasi että joku istuu taidetoksen vieressä, käynnistäisi tämä istuutuminen nauhalta tulevan soiton. Jos istuja olisi kovin kevyt (yleensä lapsi tai naispuolinen), olisi kappale ns. kevyemmästä päästä. Jos istuja olisi kovin painava (yleensä raavas mies/nainen), voisi kappaleeksi valikoitua hieman tuhdimmalla sanoistuksella oleva soitto?! Kymppiuutisten kevennykseen pääsy olisi varma, myös ulkomaiset uutistoimistot vaeltaisivat sopulilauman tavoin Mäntyharjuun! Toivanen on todella hyvin saanut savolaisen henkilön piirteet vangittua kuvaan, sillä tunnistan kuvan miehen Mikkelissä asuvaksi työtoveriksi Pekaksi!

Comments are closed.

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.