0

Hanhien päälle pyöräilty Rantapuistossa?

Mäntyharjun Rantapuiston alueella kesää viettänyt valkoposkihanhiyhteisö on joutunut Pitäjänuutisten saamien tietojen mukaan iältään toisella kymmenellä olevien pyöräilevien poikien terrorisoimaksi. Pojat on näkijähavaintojen mukaan yrittäneet ajella pyörillään hanhien päältä ja ilmeisesti jopa onnistuneet pyrkimyksissään.
Jos tieto pitää paikkansa, kyseessä on eläinsuojelurikos. Valkoposkihanhi on suojeltu lintu ja Suomessa rauhoitetuille linnuille on määritelty rahallinen arvo. Valkoposkihanhen tappamisesta saattaa joutua maksamaan 336 euroa.
Luonnossa eläviin eläimiin kohdistuva väkivalta ei ole Mäntyharjullakaan uutta. Joitain vuosia sitten hämmennystä herätti tapaus, jossa kouluikäiset pojat olivat rääkänneet siilejä muun muassa polttamalla niitä elävältä.

Kommentteja aiheesta “Hanhien päälle pyöräilty Rantapuistossa?

  • 30.8.2019 at 10:18
    Permalink

    Puuttukaa hyvät ihmiset moiseen tekoon. Jos tekojen annetaan jatkua, tekijät tekevät niitä jatkossakin ja saavat yhtä hölmöjä kuin itsekin vielä mukaansa typeriin tekosiinsa. Kyllä joku lasten tekemisistä vastaa, jos ei muu niin sosiaalipuolen ihmiset.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.