0

Kunnanhallitus äänesti Kirkonkylän koulun urakasta – pöydällepanoesitys hävisi äänin 2-7

Mäntyharjun kunnanhallituksen maanantainen päätösesitys lopettaa Kirkonkylän koulun saneeraus- ja laajennusurakka syntyi äänestyksen jälkeen.

Kokouksessa Seppo Hujanen (kok.) esitti asian jättämistä pöydälle. Hujanen perusteli esitystään sillä, että vanhempien kuuleminen kouluasiassa on tekemättä. Lisäksi Hujasen mukaan kunnan olisi selvitettävä kustannukset ennen päätöksentekoa. Hujasen esitystä kannatti Ari Siitarinen (kok.).

Urakan lopettamisen puolesta äänestivät muut kunnanhallituksen seitsemän paikalla ollutta jäsentä, eli Markku Lamponen (kesk.), Mia Lamponen (sd.), Leena Pekkanen (kesk.), Kari Rimpeläinen (sd.), Mika Ruohoranta (kesk.), Tapio Hämäläinen (ps.), Markku Huovinen (sit.).

Muokattu 18.9. kello 11.12: Korjattu otsikkoa. Alkuperäinen otsikko oli: Kunnanhallitus äänesti Kirkonkylän koulun urakasta – purkuesitys voitti äänin 7-2. Otsikosta sai käsityksen, että kunnanhallitus olisi äänestänyt kokouksessaan purkuesityksestä. Hallitus äänesti kuitenkin pöydällepanoesityksestä.

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.