1

Pertunmaa kunnostaa kolme vuokrataloaan – neljä laitetaan myyntiin

Tämä artikkeli on tilaajillemme.

Tilaajana voit lukea kaikkia digitaalisia sisältöjämme rajattomasti.

4 kommenttia aiheesta “Pertunmaa kunnostaa kolme vuokrataloaan – neljä laitetaan myyntiin

 • 30.9.2019 at 08:21
  Permalink

  Kunta rakentaa teollisuushalleja, mutta jättää omistamansa kiinteistöt hoitamatta. Onko jokin ongelma, että asioita hoitava ja valvoja on sama henkilö. Jospa tämänkin asian joku konsultti hoitaa, kun oma ymmärrys ei riitä. Laitetaan myyntiin tai puretaan. Mikähän se myyjän vastuu on, kun ei edes kannata korjata.

  • 30.9.2019 at 11:13
   Permalink

   Pitkä lista epäonnistuneita tai huonosti hoidettuja asioita: vuokratalojen kunto, Kuortin teollisuushallin rakennusfarssi, rakennuslupa-asioiden kiistanalaiset ohjeet ym. Kaikki kulminoituu ammattitaidottomaan johtoon, mutta olisi syytä myös kysyä mitä virkaa on teknisellä lautakunnalla? Epäkohtia on vuosien mittaan tuotu jäsenille tiedoksi, mutta ilman muutosta. Ehkä jäsenille riittää kun käydään kokouksessa hyväksymässä esittelijän ehdotukset ilman kyseenalaistamista ja sen jälkeen taputellaan itseään selkään. Eivät kiitosta saa myöskään aiemmat hallituksen tai valtuuston pj:t, nyt on onneksi uusi hallituksen pj. joka haluaa ja uskaltaa puuttua ongelmaan!

   • 1.10.2019 at 10:43
    Permalink

    Ja osa ei edes vaivaudu käymään kokouksissa. Voi tarkistaa pöytäkirjoista kunnan sivuilta.

 • 30.9.2019 at 10:06
  Permalink

  Somessa, Pertunmaa Julkinen facebook, Esko Kilpinen kirjoittaa tämän uutisen olevan ”ankka”. Rauhoittelee ”isällisesti” asiasta syntynyttä kohua jne.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.