0

Pertunmaan kunnanjohtaja Juha Torniainen jää eläkkeelle

Pertunmaan kunnanjohtaja Juha Torniainen jää eläkkeelle ensi vuoden helmikuun alusta alkaen. Käytännössä Torniainen jää kunnanjohtajan virasta pois jo 15. marraskuuta, jonka jälkeen hän pitää käyttämättömiä lomia.

Torniaisen lomien aikana kunnanjohtajan viransijaisena toimii sivistysjohtaja Sari Mäkeläinen. Kunnanhallituksen puheenjohtaja Jari Liukkonen (kesk.) kertoo, että kunnanjohtajan viran haku on käynnissä ja se kestää aina 11. marraskuuta saakka. Kunta ilmoittaa hausta muun muassa Kuntalehdessä lokakuun toisella viikolla.

– Tavoitteena on, että meillä on uusi kunnanjohtaja ensi helmikuun alussa, Liukkonen sanoo.

6 kommenttia aiheesta “Pertunmaan kunnanjohtaja Juha Torniainen jää eläkkeelle

 • 26.9.2019 at 22:39
  Permalink

  Työhuone on ”ihanasti rempallaan”, kuten vissiin kaikki muukin kunnantalolla.

 • 28.9.2019 at 12:37
  Permalink

  Työhuone ei ole rempallaan, vaan täydessä ja aktiivisessa toiminnassa. Mihin julinen näkemyksesi ”ihanasti rempallaan ” julkisessa mediassa perustuu Voidaan heittää tikkaa tauluun tai ohi ja olla ilkeä.

  Julkinen hallinto niin EU, Suomen valtio ja kunnat ovat virallisessa ohjauksessa ja hyvä, että Suomessa on myös oikeuslaitos, mikä toimii itsenäisesti.

  Kysyn sinulta, että mikä työhuone on rempallaan ja sitten jatko, kuten vissiin kaikki muukin kunnantalolla. Mikä konsultti on tämän selvityksen tehnyt ja mistä nämä tiedot ovat ja kuka on näissä työpaikoilla käynyt ? Odotan sinulta rehellistä vastausta. Kysyt että kuka ottaa kantaa siihen , että Pertunmaan kunnan työhuoneet ovat rempallaan. Kun olet ottanut kantaa julkiseen hallintoon, oletko valmis, että tullaan sinun työpaikallesi kirjoittelemaan näitä juttuja.

  Toivon, että Pertunmaan kunnan käytännön toiminnasta vastaavat vastaavat näihin epäasiallisiisiin viesteihein.

  Tämä nähtävästi lähtee tutkintaan ja oikeuslaitoksen käsittelyyn.

 • 29.9.2019 at 20:12
  Permalink

  Huh-huh, vai että tutkintaan menee? Jos jonkun lehden lukijan mielestä kunnanjohtajan huone on sotkuinen, niin tätä mielipidettä pitää poliisin ja syyttäjän tutkia?

  Pertunmaa on kriisikunta, tästä ei päästä yli eikä ali. Totuus näkyy kunnan budjetissa ja asukasmäärässä. Pertunmaa on niin pieni yksikkö, että palveluita ei pystytä tuottamaan kuin tappiolla. Tulot ei vastaa menoja.

  Liittyminen Mäntyharjuun on aivan kulman takana!

  • 1.10.2019 at 10:39
   Permalink

   Eipä siitä paljon iloa ole jos kaksi persaukista laittaa ”hynttyyt”yhteen!?

   • 1.10.2019 at 12:17
    Permalink

    Mikäli mäntyharjulaiset haluaisivat liittyä Pertunmaahan niin voisi sitä ainakin periaatteessa harkita…

 • 29.9.2019 at 20:18
  Permalink

  Jäi mainitsematta, että Torniainen saisi sulan hattuunsa mikäli hallintokautensa viimeisillä metreillä aloittaisi neuvottelut yhdistymisestä Mäntyharjun kanssa!

  Hänen nimensä jäisi ikuisesti seutukunnan historiaan ja vain positiivisessa mielessä!

Comments are closed.

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.