1

Vuosien vääntö palkitaan Punakivi-Järvelä-yksityistien perusparannuksella – Sama urakka olisi 12 vuotta sitten tullut halvemmaksi, mutta kaatui riitoihin

Tämä artikkeli on tilaajillemme.

Tilaajana voit lukea kaikkia digitaalisia sisältöjämme rajattomasti.

Kommentteja aiheesta “Vuosien vääntö palkitaan Punakivi-Järvelä-yksityistien perusparannuksella – Sama urakka olisi 12 vuotta sitten tullut halvemmaksi, mutta kaatui riitoihin

  • 8.10.2019 at 20:33
    Permalink

    Tuota noin. Kun jutussa mainitun yksityistien hoitokunnan puheenjohtaja(!) ei tiedä, mistä ja miten valokuitukaapeli on tiealueelle asennettu, niin eihän asennustyötä ole silloin valvottu lainkaan, dokumentointikin on tainnut jäädä tekemättä, vaikka sellainen pitää olla tulevia aikoja varten laadittuna. Ei ole kauaa siitä, kun näillä palstoilla joku kommentoija väitti kaiken (valokuitukaapeloinnin osalta) olevan asianmukaista ja tarkastukset tehty. En yhtään hämmästy, jos tuo kaapelointi tulee vielä aiheuttamaan päänvaivaa=lisäkustannuksia muidenkin tiekuntien osakkaille ja vastuuhenkilöille. Hyvä, että paikallislehti teki tämän jutun!

    Reply

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.