0

Mäntyharju yhdistää kansalaisopiston rehtorin ja kirjastotoimenjohtajan työt

Mäntyharju yhdistää kansalaisopiston rehtorin viran ja kirjastotoimenjohtajan työt. Aikaisemmin kirjastotoimenjohtajan töitä hoiti sivistystoimenjohtaja.
Nyt kunta hakee uutta työntekijää, joka hoitaa työajastaan 80 prosenttia kansalaisopiston rehtorin tehtäviä ja 20 prosenttia kirjastotoimenjohtajan tehtäviä. Kirjastotoimenjohtajan apuna kirjaston johtamisessa toimii kirjastossa työskentelevä vastaava kirjastonhoitaja

Yhdistetyn viran kelpoisuusvaatimuksia ei ole suoraan laissa määritelty, mutta rehtorin ja kirjastotoimenjohtajan kelpoisuudet ovat.
Mäntyharju vaatii uudelta työntekijältä soveltuvaa korkeakoulututkintoa, vapaan sivistystyön opettajan kelpoisuutta, työkokemusta opettajan tehtävistä, opetushallinnon tutkintoa tai tuntemusta sekä hyvää perehtyneisyyttä kirjastojen tehtäviin ja toimintaan.

Kunta myös mahdollistaa tehtävään pyrkiviltä perehtymisen koulutuksen kautta puuttuviin vaatimuksiin. Mäntyharjun kansalaisopiston rehtorina työskenteli kesään saakka Heli Tirri. Kirjastontoimenjohtajan töitä teki aiemmin sivistysjohtaja Suvi Pirnes-Toivanen, joka lopetti työnsä kunnassa vuodenvaihteessa.

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.