1

Kunnanhallituksen puheenjohtaja Jari Liukkonen: Pertunmaan valmis ”toisenlaisiin toimiin”, jos terveysasema uhataan lakkauttaa

Tämä artikkeli on tilaajillemme.

Tilaajana voit lukea kaikkia digitaalisia sisältöjämme rajattomasti.

5 kommenttia aiheesta “Kunnanhallituksen puheenjohtaja Jari Liukkonen: Pertunmaan valmis ”toisenlaisiin toimiin”, jos terveysasema uhataan lakkauttaa

 • 17.10.2019 at 07:57
  Permalink

  Pertunmaan kunta on osallisena tässä ESSOTEssa. Laskuja tulee ja ne on maksettava ja palvelut heikkenee. Ei tässä Pertunmaan kunnanhallituksen puheenjohtaja voi kovin paljon tehdä. Mielipiteet ovat mielipiteitä, mutta päätösvalta on jossain muualla, ikävä kyllä. Pari prinsiippiä: ei ole rahaa ja rahallakaan ei saa näitä palveluita. Jos lähdetään tästä ESSOsesta, kun nimet ovat sopimuksessa, niin sekin maksaa maltaita. Konkurrssipesä tulee hakemaan saataviaan. Yhtälö on epäyhtälö, joko alkaa olla nähtävissä missä ollaan. Rahaa on levitetty turuilla ja toreilla kuin apulantaa entisinä aikoina, mutta peruspalvelut ja lakisääteiset tehtävät on hoitamatta.

 • 17.10.2019 at 18:05
  Permalink

  Nyt kannattaisi lopettaa uhoaminen, poliitikkojen löpinää.
  Järkevää olisi aidosti suunnitella yhteistyötä lähikuntien kanssa. Mikkeli ei äärialueita ajattele, vaikka jossain sote suunnitelmissa on luvattu lähipalvelut säilyttää.
  Koko kunnan kannalta yhteistyö olisi järkevää. Lisämäärärahaa varataan essotelle, torille ja biokaasuun, mistä nämä rahat otetaan. Tällä asukasmäärällä on yhtälö kohta aika heikko.

 • 17.10.2019 at 22:26
  Permalink

  Pertunmaa on mukava kunta, toivottavasti saatte pitää oman terveyskeskuksen palvelut. Mökkiläisenä toivon teille kaikkea hyvää. Ja oma poikani perheineen asuu nyt viellä siellä. Mutta jos palvelut heikkenee, ehkä hekin siirtyvät muualle.

 • 18.10.2019 at 10:10
  Permalink

  Siirretään terveydenhoidon palvelut kunnantaloon. Siellä on niin väljää, että mukaan mahtuisi varmasti perusterveyskeskuksen palvelut. Kunnanjohtajan toimistossakin on tilaa vaikka leikkaussalille.

  Säästöjä syntyisi, kun terveyskeskuksen vanhaa rakennusta ei enää tarvittaisi. Sitä voisi vaikka vuokrata yrityksille ja yhteisöille, tai jopa siirtää nuorisotoiminnan PNT:ltä vähän väljempiin, ehjempiin ja paremmin eristettyihin tiloihin.

 • 18.10.2019 at 12:15
  Permalink

  ai että nyt sitä uhon määrää; olisi ajateltu asioita tarkemmin ja aiemmin… ei tuo uho johda mihinkään hyvään…. joo, perustetaan oma juttu… ei siinä kauan testamenttilahjoitukset kuluja kata…. Hartolan Puskaradiossa (Facebook) kerrotaan, että siellä pääsi lääkäriin 4 tunnissa ja hammaslääkäriin alle 2 tunnissa; kylää sinne kannattais Pertunmaan valtuuskunnan tehdä oikea opintomatka tsekkaamaan paikallinen palvelusysyteemi…. toisaalta Kepu-Kilpinen käyttää sanontaa, että ei nyt hötkyillä… koska on hötkyilty, vatuloitu kyllä on… eiköhän Pertunmaa ole aika syvällä tämän hetken ongelmineen…. joka asiassa ratsastetaan sillä, että onhan meillä oma ministeri….. sillä ne ongelmat ratkeaa, oli sitten kysymyksessä huumeet, sote, kunnan tila tai mökkirosvot….

Comments are closed.

Viikon kysymys

Sorry, there are no polls available at the moment.